VIDEO FABULOS! Momente incredibile, Shakirei i-au cântat mariachi la balcon, mii de fani au stat la poartă! Ce invitat-surpriză și-a făcut apariția de ziua ei!

Despre instructorul de surf al Shakirei s-a scris nu o singură dată că ar fi cel pe umărul căruia a plâns artista înșelată de Gerard Pique. Fostul fotbalist al Barcelonei a părăsit-o pe mama celor doi copii ai săi, după aproape 12 de conviețuire, pentru o femeie mai tânără cu 23 de ani, așa că lumea a căutat să vadă cine o consolează pe celebra artistă.

 

sursa: Mundo Deportivo

Shakira a pretins de fiecare dată că Gorka Ezkurdia este doar un prieten extrem de apropiat și nimic altceva. Totuși, când a apărut în poarta casei Shakirei, la ziua e de naștere alaltăieri, tânărul a părut încurcat și debusolat în fața mulțumii și a camerelor TV.

Gorka îi trimisese Shakirei cadoul devreme – o placă de surf nouă, iar cântăreața a fost copleșită, fiindcă toți admiratorii și prietenii i-au trimis câte ceva. De la torturi deosebite, până la… mariachi. Care după ce au cântat afară, au fost poftiți înăuntru.

Într-un final, fosta parteneră a lui Pique a ieșit la balon să-și salute admiratorii. Și i-au dat lacrimile când a văzut susținerea de care se bucură. Așa că n-a mai ținut cont, și-a lăsat invitații în casă și a mers în mijlocul fanilor să facă poze cu ei.

Tot pe 2 februarie și-a aniversiat și Gerard Pique ziua de naștere. Între el și Shakira este o diferență de 1O ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed