BOMBĂ! Lovitură devastatoare pentru Shakira! Ce a aflat cântăreața chiar de ziua ei despre Clara Chia și Pique!

Shakira și Gerard Pique sunt născuți amândoi pe 2 februarie, sigur, la o distanță de 1O ani, cântăreața fiind mai vârstă decât fostul fotbalist al Barcelonei.

Așa că cei doi au avut de sărbătorit – separat după 12 ani împreună! Shakira, căreia despărțirea de Pique și postura de victimă – femeie înșelată și părăsită i-au adus o creștere de popularitate considerabilă, a primit multe atenții din partea fanilor.

Care au simțit nevoie să-și arate susținerea pentru artistă. Shakira a primit torturi și prăjituri cu care s-a mândrit pe InstaStory.

 

Însă ce a fost în sufletul ei, doar ea știe. Și asta pentru că a explodat chiar acum informația momentului în tabloidele din Spania. În plin scandal, după piesa în care i-a umilit pe Pique și pe Clara Chia Marti, cei doi au ținut să îi răspundă și ei Shakirei, lovind-o… sub centură.

După ce Pique a fost surprins ducându-și la spital iubita, paparrazzi i-au urmărit și au descoperit ceva ce Shakirei nu-i va pica bine. După atacurile de panică repetate, ca urmare a stresului post-piesa manifest a artistei columbiene, Clara Chia și Pique s-au dus într-o farmacie și au cumpărat un test de… sarcină.

Semn că nu întâmplător Pique a făcut oficială relația dintre ei, publicând prima poză cu studenta care i-a luat locul Shakirei pe contul său de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed