Shakira e furioasă! Ce anunț a făcut artista după ce presa a cuplat-o cu instructorul de surf!

Presa din Spania a aruncat ieri bomba: dacă Gerard Pique a putut să-și ia iubită mai tânără, poate și Shakira, mama copiilor lui. Mai concret, s-a spus că celebra artistă se reface după rănile provocate după despărțirea de fostul fotbalist al Barcelonei în brațele antrenorului de surf cu, un bărbat 21 de ani mai tânăr.

sursa: Mundo Deportivo

Gorka Ezkurdia are 22 de ani și a fost văzut împreună cu Shakira, în ipostaze suspect de apropiate pe plajele din Cantabria. „Joi am primit informația că Shakira urma să facă o excursie cu copiii ei. Îi place foarte mult să facă surf și mi s-a spus că această escapadă este binevenită. Când am ajuns în Cantabria, surpriza mea a fost că l-am găsit pe acest instructor de surf chiar în casa în care era și Shakira”, a spus jurnalistul spaniol Jordi Reyna.

Astăzi însă Shakira a ieșit să oprească speculațiile. ”Din respect pentru copiii mei și pentru momentul vulnerabil prin care trec, cer presei să oprească speculațiile. Nu am partener și nici dorința de a avea. Mă dedic în totalitate copiilor mei și bunăstării lor”, a declarat Shakira, prin intermediul unui comunicat.

Mundo Deportivo susține că Ezkurdia a fost instructorul de surf al cântăreței și al copiilor săi de pe vremea când Shakira era împreună cu Gerard Pique. Sunt amici, iar relația lor se rezumă la profesie. De asemenea, tânărul instructor a și lucrat cu vedeta la videoclipul piesei ‘Don’t wait up’.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari