Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave despre cazul în care a fost reţinut: Nu a mai suportat şi a spus totul

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Afirmaţii grave ale fostului selecţioner despre cazul în care a fost reţinut. Nu a mai suportat şi a spus totul. Susţine că este nevinovat şi că nu a făcut nimic ilegal.

Victor Piţurcă a fost reţinut, apoi dus în faţa instanţei, în cazul măştilor neconforme achiziţionate de MApN.

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit!

Victor Piţurcă spune că procurorii nu au nicio probă nici în cazul său, nici în al fiului său, Alexandru. Mai mult, susţine că nu a dat nicio declaraţie şi că nu a făcut vreun denunţ. „Procurorii nu mi-au prezentat nicio probă. Doar că am stat 30 de minute la Țuțu în birou. Eu nu am dat nicio declarație, nu am semnat nimic. Pe românește, nu «am dat în gât» pe nimeni. Pițurcă nu face niciodată așa ceva!

Vă spun cum am fost implicat: l-am împrumutat pe fiul meu ca să cumpere aceste produse. Sunt complet nevinovat! Este un mare abuz. Era afacerea fiului meu! Fraților, nu ne interesa pe noi dacă măștile erau neconforme. Firma cu care era asociat fiul meu s-a ocupat de aducerea produselor.

Acea firmă, nu știu cum se numește, a venit cu afacerea și a luat 40% din profit. Noi nu am avut nicio legătură cu aceste produse. Iar eu nu am nimic în comun cu această afacere.

Fiul meu nu a intermediat nimic. Firma lui a investit bani. Eu i-am dat bani lui Alex, Alex a dat bani în China pentru produse. A treia firmă știa de afacere, ea a luat produsele. Știa Alex de afacere? Dacă știa mai lua acea firmă în combinație dacă știa să cumpere? Nu am comis nicio ilegalitate!

Alex e foarte supărat. A intrat într-o afacere… Eu nici nu am vrut. Vă imaginați cât regret. Mie nu îmi trebuia… Acum și el e sub control judiciar. Am spus prea multe și s-ar putea să am probleme. Oamenii se pot lega de orice. Problema e că cei care iau aceste decizii nu sunt judecați”, a tunat Pițurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed