Adrian Mititelu intervine în cazul lui Victor Piţurcă! Ce i-a transmis fostului selecționer: ‘Chiar dacă mi-a făcut mult rău eu nu am nimic cu el’

Adrian Mititelu intervine în cazul lui Victor Piţurcă. Chiar dacă în trecut cei doi au fost implicați într-un scandal monstru, șeful oltenilor spune că l-a iertat de mult pe Pițurcă.

Mititelu a declarat că se bucură pentru că antrenorul și fiul său au fost eliberați.

„Sincer m-am bucurat pentru că Alex nu a fost arestat. Chiar ziceam că pentru această faptă nu putea să fie arestat. Așa este normal pentru această faptă. Pentru astfel de fapte care nu prezintă niciun risc e normal așa. Nu era necesară arestarea. În România un om dacă este acuzat de ceva, automat este și vinovat.

Unul ca mine care a trecut prin nedreptăți știe ce înseamnă să fi victima justiției. Sunt enervat când un om e acuzat de ceva pentru ca există șanse ca acuzația să nu fie reală.

Chiar dacă Pițurcă mi-a făcut foarte mult rău… cred ca despărțirea clubului în două i se datorează lui 99%. (…) El a instigat suporterii să se răzvrătească împotriva mea, totuși eu mereu am fost fan Pițurcă ca și om.

El e autorul juridic al apariției celor două echipe și a suferinței familiei mele. Chiar și așa, eu am vorbit cu el de curând. Mă bucur că a fost eliberat. Eu am sufletul curat față de el și îi doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Mititelu la ProArena.

Ce acuzații li se aduc lui Victor și Alex Pițurcă

Marți, Victor Pițurcă a fost plasat sub control judiciar după ce a fost reținut de DNA Antrenorul este acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN.

Fiul său, Alex Pițurcă, a fost și el eliberat și plasat sub control judiciar.

„Omul de afaceri (n.r. Alex Pițurcă) ar fi acceptat, în mod direct, condițiile impuse de inculpatul Țuțu Gabriel în schimbul cărora acesta din urmă ar fi lăsat să se creadă că are influență asupra unor funcționari din cadrul M.Ap.N. și că îi va determina pe aceștia să încredințeze direct și fără proceduri publice contracte de furnizare produse de protecție împotriva coronavirusului asocierii din care făcea parte și societatea administrată de inculpat”.

Procurorii fac precizări și despre suma de bani ajunsă la fostul șef al companiei de stat Romarm.

„De asemenea, inculpatul Țuțu Gabriel ar mai fi promis că îi va determina pe aceeași funcționari să efectueze recepția produselor respective, chiar dacă acestea erau neconforme și să achite la timp facturile emise în acest sens. Așa cum am precizat și anterior, în contextul menționat mai sus, inculpatul Țuțu Gabriel ar fi primit printr-un intermediar, suma de 50.000 lei, reprezentând prețul traficului de influență”.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed