Victor Pițurcă, noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu șeful ROMARM: ‘Terminați cu lucrurile astea’

Victor Pițurcă a vorbit despre dosarul în care este implicat. Fostul selecționer și fiul său sunt cercetați în libertate, sub control judiciar, în dosarul privind achiziționarea unor măști de protecție neconforme pentru MApN în perioada pandemiei.

Astăzi, fostul selecționer a fost la Inspectoratul Județean Ilfov. Cu această ocazie a vorbit despre legătura pe care o are cu Gabriel Țuțu și el cercetat în acest caz.

„Nu am nicio legătură cu el. L-am cunoscut o singură dată la el în birou, eram cu fiul meu și încă o persoană și atât. Terminați cu lucrurile astea!

Eu şi fiul meu nu am vândut nicio mască, nu avem nimic în comun cu asta sau cu alte bazaconii. MApN a cumpărat de la firma care i-a dat aceste produse o serie de patru-cinci produse.

E firma băiatului meu, a lui Alexandru Piţurcă. El a investit banii mei, dar nu ştiu ce produse a luat. Eu nu am nimic în comun cu treaba asta, cu măştile, am văzut şi eu la televizor.

L-am văzut pe omul ăsta, Gabriel Ţuţu, o singură dată. Am mai scris pe WhatsApp două propoziții și atât. Restul sunt supoziţii care nu au legătură cu realitatea.

Singura probă pe care o au procurorii este că am fost în birou la acest domn o jumătate de oră. Nu ştiu cum au aflat, au mijloacele lor.

Poate că acel domn era… Nu? Fiind la o instituţie de stat, probabil el avea alte probleme. Nu mă interesează”, a spus Pițurcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed