Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave după ce a scăpat de controlul judiciar: ‘O făcătură de dosar’

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit! Acuzaţii grave după ce a scăpat de controlul judiciar. Fostul selecţioner s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa procurorilor. Spune că este total nevinovat şi el şi fiul său.

Victor Piţurcă a reuşit o victorie importantă. Tribunalul București i-a admis contestația și a ridicat măsura controlului judiciar cerut de DNA în dosarul măștilor neconforme.

Victor Piţurcă s-a dezlănţuit!

Victor Piţurcă a fost extrem de ofensiv. I-a atacat fără menajamente pe procurori. Spune că dosarul este o făcătură. „E normal că am câștigat să mi se revoce controlul judiciar. De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură, care cu greu poate apărea într-o societate normală.

Dacă am ajuns să fiu vinovat că mi-am împrumutat fiul să facă o afacere, atunci.. Afacere care a fost de la început până la final foarte corectă. Bani curați, taxe plătite la stat! Nimic, dar absolut nimic care să fie incorect.

Am fost acuzat de cumpărare de influență, cea mai penibilă acuzație care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit și escroc. În plus, vă imaginați la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile.

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înțeles exact cazul, în urma explicațiilor pe care le-am dat, atât eu, cât și avocații mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar”, a declarat Pițurcă imediat după decizie, conform gsp.ro.

Pițurcă a petrecut 24 de ore în arest pe 30 ianuarie. Procurorii DNA nu au mai cerut arestarea preventivă, pentru 30 de zile, după expirarea mandatului de reținere temporară. În schimb, antrenorul fusese eliberat sub control judiciar, măsură de care tocmai a scăpat.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed