Decizie de ultimă oră în cazul Victor Piţurcă! Judecătorii au dat verdictul. Ce se întâmplă cu fostul selecţioner şi cu fiul său

Decizie de ultimă oră în cazul Victor Piţurcă! Judecătorii au dat verdictul. S-a aflat ce se întâmplă cu fostul selecţioner şi cu fiul său. Oamenii legii au hotărât ridicarea controlului judiciar pentru cei doi.

Lovitură dată de către Victor Piţurcă în instanţă. Fostul selecţioner a obţinut o victorie extrem de importantă.

Decizie de ultimă oră în cazul Victor Piţurcă!

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au admis apelul lui Victor Piţurcă. Astfel, controlul judiciar asupra celor doi tocmai a fost ridicat. Totul s-a decis în urmă cu puţin timp. Este vorba despre dosarul măștilor neconforme livrate către Romarm prin firma fiului fostului selecţioner.

Pițurcă și fiul său Alexandru, precum și șeful Romarm Gabriel Țuțu, sunt acuzați de DNA într-un dosar privind măști de protecție anti-COVID neconforme. Acestea ar fi fost vândute prin firma lui Pițurcă jr. și trimise spitalelor din subordinea Ministerului Apărării.

Conform DNA, șeful Romarm ar fi încasat un comision de circa 10.000 de euro din profitul de 750.000 de euro realizat de familia Pițurcă. Tot miercuri, ar fi fost cheată la audieri și Ruxandra Anghel, directorul Direcției de Dezvoltare a Industriei de Apărare din Ministerul Economiei.

Potrivit referatului procurorilor anticorupție, în 2020 Anghel, care era și președinte al Consiliului de administrație al CN Romarm, i-a cerut directorului general al filialei UPS Dragomirești să verifice dacă are disponibilă o hală industrială pe care să o pună la dispoziție Romarm cu scopul amenajării unui atelier pentru confecționat măști de protecție.

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, a fost și el audiat în calitate de martor. Acesta a declarat că a sesizat neregulile de la Romarm și de la alte companii aflate în subordinea ministerului. Mai mult, Năsui ar fi cerut schimbarea directorului Gabriel Tuțu, dar acesta ar fi beneficat de sprijin poilitic și demersul nu s-a finalizat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed