Cutremur în cazul Victor Piţurcă! Noi audieri importante în cazul cercetat de DNA. Dezvăluiri de ultimă oră

Cutremur în cazul Victor Piţurcă! Noi audieri importante în cazul cercetat de DNA. Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Ar fi vorba despre un director al Direcției de Dezvoltare a Industriei de Apărare din Ministerul Economiei.

Victor Piţurcă şi fiul său, Alexandru Piţurcă au fost reţinuţi 24 de ore în acest caz. Apoi, au fost trecuţi sub control judiciar.

Cutremur în cazul Victor Piţurcă!

Acum, procurorii fac noi audieri în cazul în care este implicat Victor Piţurcă. Procurorii continuă audierile în speța măștilor neconforme pentru MApN, conform g4media.ro. Fostul selecționer a fost deja la Tribunalul București pentru a contesta măsura controlului judiciar.

În paralel, continuă audierile procurorilor DNA în dosarul măștilor neconforme pentru MApN. Pițurcă, fiul său Alexandru Pițurcă și șeful Romarm Gabriel Țuțu au fost reținuți 24 de ore. Sunt acuzați de DNA într-o speță importantă. Procurorii susțin că măști de protecție anti-COVID neconforme și care nu ar fi putut fi folosite ar fi fost tranzacționate prin firma lui Pițurcă jr. Ulterior, acestea au fost trimise spitalelor din subordinea Ministerului Apărării.

Conform DNA, șeful Romarm ar fi încasat un comision de 1,439% din profitul de 750.000 de euro realizat de familia Pițurcă. Gabriel Ţuţu ar fi solicitat Ucrainei, în numele statului român, un avion ca să aducă măştile din China.

În ordonanța de reţinere întocmită de DNA, procurorii descriu care a fost aportul fiecăruia dintre suspecţi la afacerea prin care autorităţile române au fost păgubite.

Pițurcă a făcut primele declarații la 1 februarie, atunci când a transmis că nu fiul său e cel care știa de afacere, ci o altă firmă (Interarms, n.red.). Pițurcă susține că fiul său l-a rugat să îi împrumute bani, iar fostul selecționer s-a conformat, i-a trimis bani, după care fiul său a plătit produsele respective.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed