Vica Blochina este în depresie că fiul ei s-a mutat la Pițurcă? Apropiații o dau de gol pe amanta celebră: `Îi este greu, evită total subiectul!`

V-o imaginați pe Vica Blochina, cea asumată, care spune și ce vor și ce nu vor să audă oamenii în direct și fața tuturor, v-o imaginați introvertită? V-o imaginați luând altă vorbă, la un anumit subiect?

Ei bine, da, prietenii celei mai cunoscute amante din România exact asta spun. Și își fac și griji pentru fosta balerină care mărturisea recent, la WOWnews, că e fiul ei și al fostului selecționer Victor Pițurcă a ales să locuiască alături de tatăl său și că ea e împăcată, fiindcă băiatului îi este mai bine.

”Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții.

„Îmi vine să-i dau block!”

Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea.

Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez. Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo”, a declarat Vica Blochina.

Apropiații ei sunt însă preocupați. Și lasă se înțeleagă că vedeta doar vrea să lase impresia că a depășit momentul și depresia. Dar lucrurile nu stau chiar așa. „Ea nu vorbește cu nimeni despre acest subiect. Nimic, dar chiar nimic! Știu că se văd constant, vorbesc la telefon și cam atât. Băiatul o să locuiască de acum cu tatăl lui, el mai vine pe la ea, dar cam atât.”, a mărturisit pentru Click un apropiat de-al vedetei.

”Vicăi îi este greu cu situația în care se află acum dar a asimilat totul și se adaptează din mers. Ea spune că îi este mai bine copilului acolo, așa zice ea, nu știu de ce a ajuns la concluzia asta. Nu justifică motivul, evită total subiectul”, a mai spus persoana respectivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed