L-a lovit pe Pițurcă unde-l doare cel mai tare! Vica Blochina a dat replica-șoc în direct. De ce este Borcea bărbatul ideal, cea mai cunoscută amantă dă cărțile pe față!

Vica Blochina a avut la viața ei, spunea chiar aia, milionari, politicieni, miniștri. Dar marea dragoste a fost Victor Pițurcă, la acea vreme selecționer al echipei naționale.

S-au iubit și s-a despărțit și împăcat timp de 16 ani. Au făcut un copil, au ajuns la tribunal și la ruptură pe viață. O vreme, cea mai cunoscută amantă din România și Pițurcă și-au vorbit doar prin intermediar, însă acum par să fi îngropat definitiv securea războiului și să se salute.

Nu se știe însă dacă după replica următoare, Vica Blochina se va mai bucura de clemență din partea intrasigentului antrenor. Și asta pentru că ceea ce a spus Vica în direct la ”Teo Show”, de la Kanal D, l-a lovit indirect pe bărbatul care a făcut-o practic vedetă.

Vica a fost invitată de Teo Trandafir să spună cum arată bărbatul ideal în viziunea ei. Iar fosta balerină de la Melody a răspuns fără ezitare: ”Bărbatul ideal a Borcea…Da, e cel mai plătitor!”

De asemenea, Vica a dezvoltat, recunoscând faptul că pentru ea este important ca bărbatul să aibă întotdeauna mai mulți bani decât ea.

”Pentru mine contează foarte mult asta. Nu să-mi dea mie bani, dar să știu că mă pot baza pe el, pentru mine contează enorm de mult. N-aș vrea să stau cu un bărbat care produce mai puțin ca mine.”, a explicat blonda la Kanal D.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed