Cum a convins-o Pițurcă pe Vica Blochina să renunțe la pensia alimentară-record pe care o obținuse fosta amantă în instanță! Piți a jucat cartea câștigătoare!

Vica Blochina și Victor Pițurcă au ținut prima pagină a tabloidelor pe vremea când se luptau prin tribunale. Fostul selecționer se răzbuna pe fosta amantă pentru circul mediatic, refuzând să-și recunoască fiul, iar Vica i-o plătea, fiind toată ziua cu presa după ea.

Totul până când s-a ajuns la IML, pentru testul de paternitate. Iar copilul, neștiind ce război e între părinții lui, și-a văzut tatăl când a ajuns acolo. Fiindcă era toată lumea cu ochii pe ei, Pițurcă a încercat să dribleze momentul, până la un punct. Iar Vicăi i-au dat lacrimile când și-a amintit.

”Copilul a rupt-o la fugă și a sărit pe el: Tata, sunt eu, Edan, nu mă mai cunoști? Sunt copilul tău!”, a povestit fosta balerină la emisiunea ”În Oglindă”.

Asul din mâneca lui Pițurcă

Acela a și fost momentul când Pițurcă i-a cerut să pice la pace, dar în condițiile lui. ”Mi-a fost impus un lucru. Să renunț la pensia mare, aveam 1o mii de euro pe lună, și a spus așa: eu îți dau ție o sumă de bani – foarte mică, tu renunți la pensie, iar eu atunci o să am relație cu copilul. Și eu m-am dus la notar și i-am zis așa: pune câți bani vrei.”, a recunoscut Vica în emisiunea respectivă.

”Mi-am dorit atât de mult ca copilul meu să aibă tată, pentru că e mare durere când știi că suferă copilul. Ne-am dus la notar și el a pus pe hârtie o sumă foarte mică, de zece ori mai mică decât era de la instanță, și eu am semnat. Copilul meu de atunci are tată și familie.

Dragostea lui vis a vis de copil întotdeauna a fost și copilul meu acum stă la el. Dar probabil a fost chestia asta, eu cred, să nu mă folosesc eu de bani lui. Cumva, am știut că băiatului meu nu îi va lipsi nimic și așa este.”, a mai spus cea mai cunoscută amantă din România.

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed