Vestea momentului pentru Simona Halep! Un apropiat a dat un verdict devastator. Ce se va întâmpla cu cariera româncei

Vestea momentului pentru Simona Halep! Un apropiat a dat un verdict devastator anunțând ce se va întâmpla cu cariera româncei.

Constănțeanca a fost suspendată 4 ani pentru dopaj, dar va ataca decizia la TAS în speranța că pedeapsa va fi redusă.

Ce se va întâmpla cu cariera Simonei Halep

Suspendarea pentru o perioadă de 4 ani a Simonei Halep i-a surprins pe mulți, considerându-se o pedeapsă mult prea mare. Fostul lider mondial nu a mai jucat de un an, ultimul turneu la care a participat fiind US Open 2022.

Mihai Covaliu crede că dacă face recurs pedeapsa va scădea.

„Lupta Simonei este una dificilă după suspendarea primită. Este un moment dificil acum pentru ea. Decizia ITIA de a o suspenda patru ani poate fi atacată prin recurs la TAS. Simona a şi anunţat că va face acest lucru.

Însă din cazurile anterioare cel mai bun lucru care i se poate întâmpla este să primească o reducere a pedepsei. Cariera sa sportivă are însă mult de suferit şi depinde în primul rând de ea dacă va reveni din nou pe teren. Noi ne dorim să o revedem pe terenul de tenis acolo unde a făcut istorie.

Se ştie că sportul mondial a declarat de mult zero toleranţă pentru dopaj. Dincolo de pedeapsă rămâne lupta pentru moralitate, cel mai greu de câştigat şi de păstrat. Ştiu că Simona va lupta până la capăt”, a declarat președintele COSR.

Simona Halep a anunțat după ce a aflat verdictul ca va merge la TAS.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed