Ce este obligată să facă Simona Halep. S-a aflat după ce a fost suspendată. Veste devastatoare pentru româncă

Ce este obligată să facă Simona Halep. S-a aflat după ce a fost suspendată. Veste devastatoare pentru româncă. Aceasta nu mai are nicio şansă să revină în circuitul WTA după ce a ITIA i-a dat 4 ani de pedeapsă în scandalul de dopaj.

Acum, Simona Halep trebuie să o ia de la capăt. Cel puţin asta susţine fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir.

Ce este obligată să facă Simona Halep

Dumitru Dragomir îi transmite Simonei Halep să o ia de la capăt. E convins că românca nu mai poate scăpa de suspendare. Îi transmite să profite de această pedeapsă drastică și să o transforme în cel mai frumos lucru cu putință: o familie. „Domne, eu îi recomand acum să se mărite, să facă și copii acuma! În pauza asta.

Domne, s-ar putea să îi reducă la doi ani și în perioada asta naște, își crește copiii sau copilul. Are cu ce. Are bani destui. Nu mai are grija zilei de mâine”, a declarat Dragomir, conform fanatik.ro.

Fostul președinte al LPF e convins că fostul lider mondial se va retrage. „Domne, convingerea mea e că îi reduce la doi ani. Așa cred și e mult. Tot e sfârșitul carierei! Domne, rușine este pentru noi, pentru muritori. Pentru ei, care sunt acolo în vârful piramidei…”, a spus Dragomir, care nu s-a oprit aici.

„Bine că n-au condamnat-o la moarte! Asta mai trebuia! Condamnată la moarte pentru chestia asta! Uite cum gândesc eu… Să se roage la Dumnezeu să nu fie bolnavă, nu că îi ia din merite! Să se roage la Dumnezeu să fie sănătoasă!

Avatarurile vieții… Te încearcă în toate felurile, să știi! Și vinovat și nevinovat. Dacă cedezi, atunci într-adevăr îți meriți soarta! Dar dacă lupți cu soarta, nu există să nu reușești! Poate reușești în altceva.

A reușit în sport, să-și facă doi-trei copii, să se apuce să antreneze, să se bucure de viață, pentru că atunci când ajungi la vârsta mea îți dai seama că viața a fost foarte scurtă. Reține ce îți spun.

Iar când ești tânăr, ți se pare că viața e foarte lungă. Nu mai ajungi la maturitate și nu mai ajungi să ai bunul trai. Înțelegi? Să realizezi performanța bunului trai. Liniștea, mă, fratele meu!”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed