Veste uriaşă pentru Ovidiu Haţegan! Ce se întâmplă cu arbitrul care a fost la un pas de moarte. Anunţ de ultimă oră de la CCA

Veste uriaşă pentru Ovidiu Haţegan! S-a aflat ce se întâmplă cu arbitrul care a fost la un pas de moarte. Este un anunţ de ultimă oră veni chiar de la vârful CCA. Kyros Vassaras a dat verdictul.

Ovidiu Haţegan a speriat o lume întreagă la sfârșitul lunii martie. Arbitrul a suferit un infarct și a fost operat.

Veste uriaşă pentru Ovidiu Haţegan!

De atunci, Ovidiu Hațegan nu a mai arbitrat. Infarctul suferit la finalul lunii martie i-a pus capăt, momentan, carierei. Ultima dată când românul a arbitrat a fost partida dintre Olympique Lyon și FC Porto, 1-1, din 17 martie, în șaisprezecimile Europa League.

La începutul acestui sezonul de Superliga, Ovidiu Hațegan a revenit în activitate. A fost prezent în camera VAR, fiind supervizor la arbitrajul video. Acum, şeful CCA spune că sunt șanse mari ca Ovidiu Hațegan să revină la centru începând din 2023.

„Ovidiu Hațegan se pregătește în mod constant. Este în legătură cu specialiști. Planul este să revină. În 2023, cred că o să-l avem la centru în meciuri atât intern, cât și la nivel internațional”, a declarat Kyros Vassaras, conform PRO TV.

Ovidiu Haţegan, la un pas de moarte

Arbitrul român a fost la un pas de moarte în luna martie. Şi presa din străinătate a scris despre infarctul acestuia. Primii au fost englezii de la The Sun: „Arbitrul Euro 2020 Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost dus de urgență la spital, unde i-a fost montat un stent!”, au scris aceştia.

Daily Mail au oferit mai multe detalii. „Arbitrul UEFA Ovidiu Hațegan, 41, ‘a suferit un infarct’ la doar câteva zile după ce a fost al patrulea oficial în victoria Țării Galilor cu Austria, și este grăbit în operație pentru a i se monta un stent după ce a acuzat dureri în piept”, a fost anunţul britanicilor de la începutul acestui an.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru româncă. S-a aflat în plin scandal de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Situaţie fără ieşire pentru...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed