Vedeta care a fost în centrul unui scandal uriaș la Cupa Mondială din Qatar nu a lipsit de la finala UEFA Champions League. Fanii au luat foc

Vedeta care a fost în centrul unui scandal uriaș la Cupa Mondială din Qatar nu a lipsit de la finala UEFA Champions League.

Celebrul bucătar Salt Bae a fost luat imediat la țintă de fani după ce și-a făcut apariția
pe stadionul “Ataturk”, la Manchester City – Inter.

Salt Bae, luat la țintă de internauți

Internauții și-au ieșit din minți după ce Salt Bae și-a făcut apariția la finala Ligii Campionilor. Cunoscutul bucătar a fost în centrul atenției la Cupa Mondială din Qatar unde a provocat un scandal uriaș. Fanii nu au uitat și l-au taxat cum l-au văzut pe stadionul “Ataturk”.

 

“Sper ca UEFA să-şi facă treaba şi să-l ţină departe de teren”, “Eram sigur. Va coborî pe teren ca să ridice trofeul alături de Pep şi jucători”, “Nu-l lăsaţi pe teren la final. E atât de incomod de urmărit”,  sau “E atât de jenant”, sunt câteva dintre comentariile suporterilor.

Salt Bae a provocat furia fanilor la Cupa Mondială din Qatar. Atunci după finala dintre Argentina și Franța, cunoscutul bucătar a coborât pe teren și s-a fotografiat cu jucătorii și trofeul, deși nu avea voie. FIFA a deschis o anchetă, dar turcul nu a fost sancționat.

“În urma unei analize, FIFA a stabilit modul în care persoanele au obținut acces nejustificat pe teren după ceremonia de închidere de pe stadionul Lusail din 18 decembrie. Vor fi luate măsurile interne corespunzătoare”, a fost anunţul făcut de FIFA.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed