FIFA, luată la întrebări după ce Salt Bae a pus mâna pe Cupa Mondială! Celebrul bucătar a fost pe gazon, lângă argentinieni. Foto/Video

Fiesta s-a declanșat pe arena ”Lusail” imediat după decernarea trofeului, iar toată lumea a încercat să se tragă-n poză cu mult râvnitul trofeu pe care Argentina l-a câștigat pentru a treia oară.

Dar printre sud-americanii de pe gazon s-a infiltrat și turcul Nusret Gökçe, zis și ”Salt Bae”, celebrul bucătarul turc la care au fost, de-a lungul timpului, gazdă pentru mai multe vedete din lumea fotbalului.

Și nu doar că a avut acces pe gazon, la petrecerea Argentinei, dar n-a scăpat nicio ocazie ca să se tragă-n poză. De la Di Maria și până la ultimul, toți au stat să se fotografieze cu cunoscutul bucătar. Inclusiv Messi, chiar dacă s-a lăsat mai greu, a acceptat să se pozeze cu Salt Bae.

 

 

 

 

 

 

Turcul a fost lăsat să se fotografieze și cu trofeul, ceea ce ar fi practic interzis conform protocolului, care nu ar permite oricui să pună mâna pe Cupa Mondială. După ce au apărut imagini peste tot, au apărut și o serie de reacții, vis-a-vis de această controversă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

”Mi-ar plăcea să aud cum explică FIFA de ce această celebritate a avut acces pe gazon la finala Cupei Mondiale pentru selfi-uri cu Messi și așa mai departe”, a scris jurnalistul Martyn Ziegler de la ”New York Times”, pe Twitter.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed