Revoltă după finala Cupei Mondiale 2022! Legenda care nu a avut loc pe stadion face scandal: ‘Mi-au spus că e sold-out’

Revoltă după finala Cupei Mondiale 2022! Legenda care nu a avut loc pe stadion face scandal. Walter Zenga s-a enervat cumplit. A fost extrem de supărat pentru faptul că nu a fost primit la finală.

Cupa Mondială 2022 stârneşte noi scandaluri. Ultimul a fost prilejuit de declaraţiile fostului mare portar, Walter Zenga.

Revoltă după finala Cupei Mondiale 2022!

Walter Zenga nu a avut loc în tribune la finala Cupei Mondiale 2022. Deși este stabilit de ceva vreme în Qatar, legendarul fotbalist nu a putut intra la meci. A rămas siderat când a văzut imaginile cu celebrul bucătar Salt Bae, care s-a fotografiat alături de Messi și Di Maria.

”Nu m-au lăsat să particip la finala Campionatului Mondial. Mi-au spus că stadionul este sold-out, că toate biletele au fost vândute.

Apoi îl vezi pe individul acela pe gazon, Salt Bae cu trofeul în mână”, a spus Walter Zenga, potrivit corrieredellosport.it.

Celebrul bucătar Nusret Gokce, cunoscut pe internet drept „Salt Bae” a încercat să facă o fotografie cu Messi. A pătruns pe gazon nestingherit. Cei doi se cunosc din 2018, de când Messi i-a vizitat unul dintre restaurante. Totuşi, argentinianul a părut foarte deranjat de gestul turcului.

„Salt Bae” l-a apucat de braț de mai multe ori, deși Messi i-a aruncat câteva priviri dure. La un moment dat, fotbalistul a început să îl ignore, iar insistența turcului a stârnit furie printre fanii „Puricelui”, care l-au criticat aspru pe bucătar.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed