Valentin Ceaușescu îi ține pumnii Stelei ca să promoveze. Victor Pițurcă a făcut dezvăluiri în premieră despre fostul protector al `militarilor`: `Dezbatem mereu toate noutățile`

Valentin Ceaușescu îi ține pumnii Stelei ca să promoveze. Victor Pițurcă a făcut dezvăluiri în premieră despre fostul protector al `militarilor`.

Despre Valentin Ceaușescu s-a spus că a fost pentru Steaua anilor 8o ceea ce a însemnat Silvio Berlusconi, ulterior, pentru AC Milan. Deși retras, fiul cel mare al lui Nicolae Ceaușescu are prieteni buni printre foștii campioni ai Europei, iar unul dintre cei mai apropiați îi este Victor Pițurcă.

Fostul golgheter al Stelei nu a avut o relație apropiată cu Valentin Ceaușescu la vremea respectivă, o are și acum, după atâția ani.

Pițurcă despre Ceaușescu: ”Vrea ca Steaua să promoveze”

”Eu cu Valentin vorbesc mereu. Noi suntem prieteni și stăm de vorbă foarte des. Ne mai sfătuim cu diverse lucruri, însă în special, discutăm despre fotbal. El nu mai apare, s-a retras. Dar asta nu înseamnă că nu este la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Este în continuare amator de fotbal și e conectat la tot, mereu dezbatem noutățile, fluxul de știri.”, a povestit Victor Pițurcă pentru SportBull.

Evident că a ajuns și la Valentin Ceaușescu vestea că Steaua armatei ar putea promova în Superligă chiar din vară. Dacă se va modifica Legea Sportului și, desigur, dacă își va asigura locul în play-off-ul ligii secunde.

”Evident că s-a bucurat, își dorește ca Steaua, echipa MAPN-ului așa cum a fost dintotdeauna, să promoveze. Steaua este un brand, unul dintre cele mai puternice branduri de țară.”, a mai spus Victor Pițurcă.

Valentin Ceaușescu, primul interviu

Valentin Ceaușescu a refuzat să mai discute cu presa de mai bine de 14 ani. Dar a făcut o excepție pentru maghiarii care filmează documentarul despre viața lui Boloni.

Regizorul Novak Tamaș a povestit pentru pentru Nemzeti Sport: ”Fostul protector al Stelei, Valentin Ceaușescu – ultimul descendent în viață al răposatului secretar de partid român – s-a așezat și el în fața camerei noastre, deși nu mai vorbise cu nimeni.

Are șaptezeci și cinci de ani, este membru al Academiei Române de Științe ca fizician și locuiește la pensie în București.”, a mai spus Tamaș.

 

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed