Valentin Ceaușescu, primul interviu după zeci de ani de tăcere! Protectorul Stelei 86 a vorbit pentru unguri, care a fost prilejul

Valentin Ceaușescu, primul interviu după zeci de ani de tăcere! Protectorul Stelei 86 a vorbit pentru unguri în documentarul pe care i l-au dedicat lui Ladislau Boloni.

Regizorul Novak Tamaș a reușit, grație lui Boloni, ceea ce n-a reușit toată presa din România de zeci de ani. Să obțină un interviu cu Valentin Ceaușescu, protectorul Stelei 86.

Valentin Ceaușescu, pensionar și academician

”Numele lui László Bölöni ne-a deschis porțile. Are o relație de prietenie cu foștii săi colegi de echipă, de la Gheorghe Hagi la Victor Pițurcă la Helmuth Duckadam, toți erau disponibili.

Ei și-au amintit multe povești care acum îi fac să zâmbească. De exemplu, cum au fost instruiți să-și primească premiile de la dictator.

Mi-au spus râzând că după marele succes au fost răsplătiți cu ARO-uri revopsite, în locul mașinilor noi promise”, a povestit Tamaș pentru pentru Nemzeti Sport.

”S-a așezat în fața camerei”

Care a dezvăluit următoarele. ”Fostul patron al Stelei, Valentin Ceaușescu – ultimul descendent în viață al răposatului secretar de partid român – s-a așezat și el în fața camerei noastre, deși nu mai vorbise cu nimeni.

Are șaptezeci și cinci de ani, este membru al Academiei Române de Științe ca fizician și locuiește la pensie în București.”, a mai spus regizorul maghiar.

 


Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed