Victor Piţurcă a dat verdictul! Anunţul care îl vizează direct pe Edi Iordănescu. Fostul selecţioner a spus clar

Victor Piţurcă a dat verdictul! Anunţul care îl vizează direct pe Edi Iordănescu. Fostul selecţioner a spus clar ce poate obţine România în grupa de calificare pentru EURO 2024. Piţurcă nu este deloc mulţumit de jocul prestat de către tricolori în primele două meciuri.

România lui Edi Iordănescu are 6 puncte din 6, dar nu este de ajuns pentru Victor Piţurcă. Acesta a vorbit despre şansele tricolorilor de a ajunge la un turneul final după o pauză de opt ani.

Victor Piţurcă a dat verdictul!

Victor Pițurcă spune că nu a fost impresionat de jocul echipei lui Edi Iordănescu. Spune însă că cel mai mult au contat rezultatele. Fostul selecționer este de părere că Israel și Kosovo au jucători mai valoroși decât România, însă tricolorii pot da replica prin forța grupului.

„Jocul nu e foarte încurajator, dar nea Imi avea o vorbă: ‘Numai victoriile aduc victorii’. Echipa națională poate crește de la un meci la altul. Eu spun că, exceptând Elveția, suntem cam acolo. Sigur că Israel și Kosovo parcă au jucători mai valoroși decât noi, dar nu contează numai jucătorii, ci grupul.

Eu cred în continuare în jucătorii echipei naționale. Așa se spunea și înainte, că n-avem jucători, dar părerea mea e că avem jucători. Ne trebuie o strategie bună, fiecare meci are importanța lui”, a spus Victor Pițurcă, la Digisport.

Întrebat câte puncte ar putea acumula România din următoarele meciuri, cu Kosovo și Elveția, Pițurcă a răspuns clar. „Eu spun că și două puncte sunt importante. Și un punct e important”, a mai spus fostul selecţioner, conform sursei citate.

Clasamentul în grupa României după două runde

1. Elveția – 6p
2. România – 6p
3. Kosovo – 2p
4. Andorra – 1p
5. Israel – 1p
6. Belarus – 0p

Naționala României va juca următoarele două meciuri din campania de calificare în deplasare cu Kosovo, pe 16 iunie de la 21:45, iar apoi cu Elveția, pe 19 iunie, de la aceeași oră.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed