ÎMPĂCAREA ANULUI? Pique s-a despărțit de Clara Chia Marti, după ce s-a întâlnit cu Shakira la negocieri

Bomba a fost detonată în emisiunea Socialite de la Telecinco. Iar informația a explodat! Cotidianul catalan Sport susține că la câteva luni de când și-a asumat public relația cu studenta de 23 de ani, cu care o înșelase pe Shakira, Gerard Pique și Clara Chia Marti au pus punct.

În ochii tuturor ”femeia care i-a furat bărbatul Shakirei” și beneficiind de atenția nedorită a presei, Clara Chia nu s-a mai simțit comodă în poveste.

Și nici Pique, pe care discuțiile pe tema custodiei celor doi băieți l-au epuizat și l-au măcinat, au fost atât de traumatizante, încât jucătorul a început să creadă că a făcut o greșeală majoră. Faptul că a ajuns să regrete că s-a despărțit de Shakira a înrăutățit de tot situația în relația cu tânăra Clara, așa că și-au spus adio.

sursa: hola.com

Shakira și Pique au negociat 12 ore acum două săptămâni, în casa în care au locuit 12 ani, și într-un final s-au înțeles. Pique a fost de acord: cei doi băieți vor putea să locuiască împreună cu mama lor la Miami.

De altfel, Pique ar fi terminat întrevederea fiind consolat chiar de… Shakira, pe al cărei umăr a plâns: „Alături de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, a izbucnit în lacrimi. A spus că nu înțelege intrasigența Shakirei, care nu a fost dispusă să cedeze deloc în negocieri, dar că va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor. Shakira l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir”, au titrat ziarele iberice.

Care acum vin și cu bomba finalului de an: Pique regretă teribil despărțirea și ar vrea o împăcare cu mama celor doi băieți!

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari