SCANDALOS! Shakira și Pique, pentru prima dată față-n față public de la despărțire, ce gest incredibil a făcut artista la adresa fostului partener

E clar! Shakira n-a reușit să treacă încă peste momentul despărțirii de Gerard Pique. După 12 ani de relația, artista și fotbalistul care tocmai s-a retras au declanșat un șoc planetar, anunțând că nu mai formează un cuplu.

La scurt timp după, Pique n-a ezitat și și-a prezentat public actuala partener, pe Clara Chia Marti, o studentă de 23 de ani despre care tabloidele spun că ar fi fost amanta jucătorului de ceva timp.

Evident că au urmat dispute vis-a-vis de custodia celor doi băieți, iar după câteva luni de discuții și negocieri, artista și sportivul au semnat în sfârșit un acord.

Marea confruntare s-a produs însă zilele trecute, când Shakira și Pique au mers separat la un eveniment al copiilor lor. Nu au stat împreună și nu au socializat, iar camerele tv au surprins un gest șocant al cântăreței la adresa tatălui celor doi băieți ai ei.

La un moment dat, Shakira s-a uitat către Pique care era în tribună și a ridicat, discret, degetul mijlociu. Jurnaliștii de la Telecinco au analizat imaginile și au concluzionat. „Doar am văzut cum arată degetul mijlociu, îndreptată spre zona în care se afla Pique. Este clar că gestul i-a fost adresat lui.

Mă îndoiesc amarnic că a fost îndreptat spre jurnaliștii prezenți la fața locului, așa cum susțin unii, deoarece ea a fost întotdeauna mai mult decât amabilă cu reprezentanții media”, a spus Marc Leirado, potrivit telecinco.es.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari