Un nou caz Simona Halep! Pedeapsă cruntă pentru dopaj. Va fi interzis timp de 8 ani pe teren

Un nou caz Simona Halep! Un atlet olimpic din Noua Zeelandă a fost suspendat pentru dopaj și manipularea probelor.

Atletul Zane Robertson, care a concurat la Jocurile Olimpice din Rio și Tokyo a fost suspendat, a anunțat Tribunalul Sportiv din Noua Zeelandă, potrivit Reuters.

Simona Halep este în același pericol

Se pare că Simona Halep este în același pericol. Neo-zeelandezul în vârstă de 33 de ani a fost suspendat pentru 8 ani! Robertson a fost testat pozitiv cu EPO la o competiţie la Manchester, în mai 2022. Acesta a fost medaliat cu bronz în proba de 5.000m din cadrul Jocurilor Commonwealth-ului.

Suspenadrea sa vine ca urmare a dopajului și manipularea probelor. Zane Robertson este suspendat până în septembrie 2030, luându-se în calcul şi perioada în care a fost suspendat provizoriu.

În pericol de suspendare pe o perioadă lungă este și Simona Halep. Problema sportivei noastre este că tribunalul Sport Resolutions din Londra va da probabil răspunsul în următoarele luni.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, este de părere că fosta sa elevă nu are nici o vină în acest caz și că suspendarea va fi ridicată.

”Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată din cauza experiențelor prin care trece. Nu am prea multe noutăți. Din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut”, a spus fostul antrenor, în cadrul unui podcast.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari