Un fost internațional se implică în scandalul care poate zgudui FRF: ‘Cîrjan să își vadă de treabă. Îmi vine să-mi fac cruce’

În jurul lui Cătălin Cîrjan s-a iscau una adevărat scandal. Fotbalistul de la echipa de tineret a lui Arsenal nu a vrut să joace pentru naționala U20. Asta după ce inițial i se promisese că va fi convocat la U21.

Cîrjan l-a atacat dur pe Mihai Stoichiță pe care l-a acuzat că se implică în deciziile selecționerilor, iar reacțiile oamenilor din fotbal nu au întârziat să apară.

Un fost internațional se implică în scandalul care poate zgudui FRF

Viorel Moldovan se implică în scandalul momentului. Fostul internațional l-a atacat dur pe Cătălin Cîrjan.

„O nebunie! Am văzut şi jucători nemulțumiţi care dau atacuri cu un tupeu extraordinar. Mulţi puşti. Mai mult vorbesc decât fac. Nu sunt mulţumiți de nimic. Fiecare declară ce vrea, fiecare e liber. Dar trebuie să şi probezi ce declari.

Eu nu cred că are dreptate (n.r. – Cîrjan). El trebuie să îşi vadă de treaba lui. Se vorbește foarte mult deja! Bun, e un jucător talentat, a progresat foarte mult, dar în momentul de fața încă nu a realizat nimic. Citesc niște lucruri și îmi vine să îmi fac cruce. Sunt incredibile discuțiile astea, nu fac bine! Sunt curios dacă la Arsenal acolo își permite să îi certe pe antrenori, să ia asemenea poziție? Mai bine să îşi vadă de treaba lui”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Ce a spus Cătălin Cîrjan despre Mihai Stoichiță

„Schimbările nu erau făcute de antrenor ci de domnul Stoichiță. Domnul Stoichiță îl trimitea pe unul dintre oamenii săi să transmită antrenorilor schimbările, l-a văzut tatăl meu, care se afla în apropiere. Pot să confirme și alte persoane care erau acolo”, a mai spus Cătălin Cîrjan”, a spus Cîrjan, conform Playsport.

Și agentul jucătorului s-a implicat în acest scandal.

”Manchester United – Arsenal, meci în cadrul Premier League 2, se va disputa în această seară pe Old Trafford, de la ora 21, și poate fi urmărit în direct pe arsenal.com. Cătălin Cîrjan e titular. În Teatrul Viselor, băieți! Monitorizare plăcută celor care au considerat că un jucător precum Cătălin nu merită să demonstreze că poate juca în naționala României U21.

A, încă ceva… SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a scris Cătălin Sărmășan pe Facebook.

Mihai Stoichiță: „A primit convocări și a refuzat”

Mihai Stoichiță a răspuns acuzațiilor într-un interviu pentru Gsp.ro

„Cătălin Cârjan a primit multe convocări pentru echipele naționale și le-a refuzat. Anul trecut a fost chemat pentru două amicale, cu Steaua și cu FC Argeș, care au avut loc pe 17 și pe 21 noiembrie. A spus că preferă să rămână la Arsenal pentru două meciuri cu Lyon și cu Milan, care erau mai importante, doar că acele jocuri au avut loc pe 8 decembrie și pe 13 decembrie! Adică el nu a venit la națională pentru că urma să aibă două partide la club peste două săptămâni?! Tu ce înțelegi de aici?”, a declarat Mihai Stoichiță, director tehnic FRF.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed