Scandal uriaş la echipa naţională! Acuzaţii grave ale lui Cătălin Cîrjan. ‘Schimbările nu erau făcute de antrenor’

Cătălin Cîrjan a dat cărțile pe față! Tânărul fotbalist român se antrenează cu vedetele celor de la Arsenal, dar nu a prins lotul echipei naționale U21.

Mijlocașul a fost trecut inițial pe lista de jucători convocați la selecționata U21, dar, în ultima clipă, a fost trimis la lotul U20. Acest lucru l-a deranjat la culme pe Cîrjan, care a dezvăluit acum informații incendiare din interiorul echipelor naționale.

Cătălin Cîrjan, dezvăluiri șocante

Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri șocante. Tânărul fotbalist de la Arsenal a oferit un interviu în care a vorbit despre relația sa cu anumite personaje din anturajul echipei naționale a României. De asemenea, tânărul mijlocaș ofensiv a vorbit și despre motivele pentru care a refuzat echipa națională.

„E discriminare la loturi, unii sunt favorizați, alții nu.  Spunea domnul Iordănescu recent că iubește talentul jucătorilor români, dar că le urăște mentalitatea. Ar trebui să ne uităm puțin și la cei care sunt puși acolo să creeze cadrul pentru dezvoltarea mentalității.

Eu am primit o convocare la echipa națională U21. Cei de la Arsenal m-au intrebat dacă doresc să particip și am acceptat imediat. Cu două zile înainte de anunțarea lotului, am fost sunat de domnul Săndoi, care mi-a recomandat să merg, până la urmă, la U20.

În primă fază nu mi-a convenit și i-am spus domnului Săndoi. Dar i-am transmis că îi respect decizia de a nu mă convoca. Mi-a zis că se va consulta cu colaboratorii dumnealui și că vor lua o decizie. ‘Păstrăm legătura’, au fost ultimele lui cuvinte, însă nu m-a mai contactat. Am aflat apoi că nu am fost inclus în niciun lot.

La Arsenal nu s-a primit nicio convocare de la U20. Cu domnul Pancu (n.r. Selecționerul naționalei U20) nu am vorbit in viața mea, de asta am și ramas dezamăgit când a spus că a aflat de la Emil Săndoi că nu vreau să vin.

Îi obligă să mă bage în seamă doar faptul că pe tricoul meu scrie ‘Arsenal’. Știu ce spun, mă bazez pe multe întâmplări care au avut loc și care mă fac pe mine și pe familia mea să înțelegem că nu au fost doar simple coincidențe”, a spus Cătălin Cîrjan pentru Playsport.

Cătălin Cîrjan și experiența de la națională

Fotbalistul celor de la Arsenal a vorbit și despre experiența pe care a avut-o, în trecut, la echipa națională a României. Cîrjan spune că oficialii Federației fac mari diferențe între jucători.

„E discriminare la loturi, unii sunt favorizați, alții nu. Spunea domnul Iordănescu recent că iubește talentul jucătorilor români, dar că le urăște mentalitatea. Ar trebui să ne uităm puțin și la cei care sunt puși acolo să creeze cadrul pentru dezvoltarea mentalității.

Eram lăudat zilnic de antrenorii naționalei, dar în ziua primului meu meci mi s-a spus că nu am fizic și că sunt rezervă. După meciul al doilea, domnul Stoichiță servea masa cu părinții a doi jucători care fuseseră titulari în ambele jocuri. Schimbările nu erau făcute de antrenor ci de domnul Stoichiță.

Domnul Stoichiță îl trimitea pe unul dintre oamenii săi să transmită antrenorilor schimbările, l-a văzut tatăl meu, care se afla în apropiere. La finalul meciului, domnul Stoichiță s-a întors către tata și i-a făcut semn să-și pună fermoar la gură”, a mai adăugat Cătălin Cîrjan, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed