Florin Prunea, atac devastator la adresa unui oficial de la FRF: ‘S-a spart buboiul. Trebuia demis’ + Și Hagi a fost vizat

Florin Prunea îl atacă în termeni extrem de duri pe Mihai Stoichiță. Fostul internațional spune că mai multe persoane de la FRF ar trebui să-și dea demisia.

Scandalul a început după dezvăluirile făcute de Cătălin Cîrjan. Fotbalistul legitimat la Arsenal a povestit ce se întâmplă la loturile de tineret.

Florin Prunea, atac devastator la adresa unui oficial de la FRF

Mijlocașul de la Arsenal spune că Mihai Stoichiță „taie și spânzură”. Tânărul a dezvăluit că există anumite interese la naționalele de juniori și de aceea el nu mai are loc.

Florin Prunea a luat foc după declarația lui Cîrjan și i-a cerut demisia lui Stoichiță.

„În secunda următoare, o Federație serioasă îl chema (n.r. – pe Stoichiță): «Mulțumim frumos pentru ce ai făcut pentru noi. La revedere!»

Uite că acum vin jucătorii și vorbesc. Referitor la copiii ăștia, frații Cîrjan, lumea poate nu știe, dar părinții lor au vândut tot din casă pentru a merge cu copiii afară. Cred că trebuie mai mult respect din partea tuturor.

Cred că Gică Hagi s-a grăbit când a spus să nu mai vorbim despre ei. Nu cred că trebuie să judece Gică Hagi. Hagi să nu uite când și-au bătut joc de copilul lui, când a fost pus să care haine (n.r. – legat de episodul cu Zoltan Kovacs de la naționala U17).

Problemele sunt foarte grave. Nu se poate schimba nimic, acolo este un sistem atât de bine pus la punct și sunt atât de bine legați între ei cu toate tâmpeniile făcute, încât dacă unul dintre ei vorbește, pică totul ca un domino.

Stoichiță este puternic pentru că știe foarte multe. Are legătură cu politicul, este omul cu relațiile interumane”, a declarat Prunea.

„Este carne de tun”

Fostul portar mai spune că de multe ori selecția tinerilor se face în funcție de câți bani dau părinții jucătorului.

„Știu jucători care atunci când au terminat junioratul nu au mai jucat niciunde, deși au peste 50 și ceva de selecții la naționale. Nu au nicio vină, părinții lor au cotizat…

Nu e posibil să avem juniori cu 50 de meciuri la echipele naționale, iar atunci când termină junioratul să dispară din fotbal. Nu este posibil să vină la echipele naționale de juniori jucători care sunt rezerve la echipele de club, iar cei care sunt titulari să nu fie selecționați.

Noi știm de lucrurile astea. E bine că s-a spart buboiul ăsta, că iese la suprafață puroiul, în unele cazuri e vorba și de corupție. Lucrurile sunt mult mai grave la echipele naționale de juniori.

Nu cred că va mai fi convocat Cîrjan. Îmi pare rău pentru Emil Săndoi, că este carne de tun”, a mai spus fostul portar al naționalei.

De unde a început scandalul

Totul a început după ce jucătorul lui Arsenal a refuzat să vină la naționala U21. Acesta era inițial pe listă, dar apoi a fost trecut la reprezentativa U20. Cătălin Cîrjan spune că nimeni nu a discutat cu el și astfel a decis să nu vină la națională, simțindu-se umilit.

După acțiunile tricolorilor, Cîrjan i-a făcut praf pe oficialii FRF, în special pe Mihai Stoichiță. acesta spune că fostul antrenor favorizează anumiți jucători și intervine în deciziile luate de selecționeri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed