Un fost fotbalist l-a luat peste picior pe Gigi Becali. Ce i-a transmis omului de afaceri la pauza meciului FCSB – CS Mioveni

FCSB a condus-o la pauză pe CS Mioveni, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Malcom Edjouma și Adrian Șut. Leo Strizu a decis să-l scoată pe Răzvan Oaidă după doar 25 de minute și l-a înlocuit cu Edjouma, fotbalist care a și marcat după 6 minute.

Ionel Dănciulescu s-a distrat când a văzut ce s-a întâmplat și spune că în opinia sa nu Leo Strizu a decis schimbarea, ci Gigi Becali. Francezul este la al doilea gol în Liga 1. A marcat de două ori și în preliminariile Conference League.

„Antrenorul FCSB-ului, domnul Gigi Becali, e destul de inspirat! A schimbat destul de repede. L-a scos pe Oaidă și l-a băgat pe Edjouma și a contribuit la ambele goluri„, a spus Ionel Dănciulescu, conform digisport.ro.

Leo Strizu a recunoscut: „Suntem simpli executanți”

Noul antrenor al celor de la FCSB a dezvăluit că patronul ia toate deciziile, ceilalți fiind doar executanți.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis.

E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed