SINCERITATE MAXIMĂ! Primul antrenor care spune lucrurilor pe nume: `Domnul Becali hotărăște, iar noi suntem simpli executanți!`

Leo Strizu a ajuns antrenor principal în acte la vicecampioana României, dintr-o conjunctură. Dar Mihai Pintilii e omul care îi antrenează pe jucători, recunoaste Strizu.

Care din postura de ”principal”, a câștigat primul meci, 3-2 cu FC Botoșani. Dar nu își arogă niciun merit. Ba chiar spune ceea ce a bănuit toată lumea și a și spus Gigi Becali întotdeauna.

„Trebuie să menționez acest fapt. Am fost ales de patron, sunt mândru de asta, dar eu am venit în timpul campionatului și Pintilii are rolul cel mai important. Nu are rost să îmi aduc eu merite. Eu ocup locul secund. Mă consult cu Pintilii, el este deschis. Vorbim, analizăm adversarul, dar rolul meu este în plan secund.

Atât de preocupat am fost, pentru că a fost primul meci, și nu cred că cineva a primit vreun telefon. Domnul Becali hotărăște, iar noi suntem simpli executanți, din punctul meu de vedere”, a spus Strizu, la conferința de presă.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari