Gigi Becali a dat cărțile pe față. Ce a făcut după ce l-a instalat pe Leo Strizu în funcția de antrenor

Gigi Becali nu a ascuns niciodată faptul că se implică la echipă, dar acum s-a autoproclamat manager general. Șeful celor de la FCSB a dezvăluit că Mihai Pintilii și Leo Strizu se ocupă doar de antrenamente, iar el este cel care alege primul 11.

Becali s-a distrat și a spus că în acest moment este managerul general al echipei, poziție care îi aparține oficial lui Mihai Stoica.

Gigi Becali: „Eu sunt stăpânul”

„Sunt manager general acum. Hagi stă și pe bancă, eu n-am dreptul să stau pe banca. Se vede mai bine jocul de sus. N-am zis că fac eu echipa. Am zis “știți cine face echipa”, e o diferență. Nu mai stau să filozofez despre chestiunea asta.

Eu sunt stăpânul și eu stăpânesc și toată lumea trebuie să-mi slujească. Eu nu mă duc să fac lucruri tehnice, nu mă duc la antrenamente. Eu doar văd cum arată oastea mea, cine poate și cine nu. Eu i-am ales pe luptătorii ăștia și pot să-mi dau seama.

La ora asta, vreau să terminăm pe locul trei anul ăsta, asta îmi doresc acum. Trebuie să câștigăm toate meciurile de anul ăsta, după o să vedem”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Omul de afaceri spune că ar dori să vândă echipa, dar nu găsește o persoană care să ofere suma dorită de el.

„Acum, dacă cineva dă 20 de milioane, o dau. Cu tot cu jucători o dau! Am dat 2,3 milioane de dolari când am luat-o de la Talpan. Au dat-o generalii și cu toți miniștrii, nu mai contează. La ora asta, am 7 milioane de euro dați.

Păi, 10 și cu 7 fac 17. Și mai vreau 3 milioane să câștig. Munca mea, emoțiile mele. Dacă dă cineva 20 de milioane, o dau. Dar, niciodată nu voi lăsa moștenire familiei mele echipa de fotbal”, a mai spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari