Umilinţă totală pentru Shakira! Dezvăluirile care vor produce un scandal uriaş. Totul a devenit public

Umilinţă totală pentru Shakira! Dezvăluirile care vor produce un scandal uriaş. Foștii săi angajați s-au răzvrătit împotriva ei. S-a aflat ce a putut face vedeta latino. Totul a devenit public.

Shakira, cereri bizare către angajații personali! Și-au dat demisia la foc automat. Declarațiile uluitoare ale oamenilor.

Umilinţă totală pentru Shakira!

Shakira, cântăreață de muzică latino și fosta soție a fotbalistului Gerard Pique, a fost trasă la răspundere pentru cererile complet bizare pe care le avea de la angajații săi.

Columbianca, cât și fratele ei Tonino, au primit plângeri serioase din partea menajerelor sau a șoferilor personali.

Deși a rezistat să lucreze doar 10 zile pentru Shakira, fostul său șofer a declarat că experiența cu artista a fost una ”extrem de dezamăgitoare”.

”Confirm că experiența de 10 zile cu Shakira și fratele ei Tonino la Madrid a fost una dintre cele mai dezamăgitoare din viața mea”, a spus șoferul.

Cei doi dădeau dovadă de un comportament destul de ciudat. Starul internațional își dorea ca șoferul să întoarcă mereu oglinzile pentru a nu se putea uita la ea atunci când prelua locul din spate al automobilului.

Mai mult de atât, fratele cântăreței obișnuia să stea în locul din dreapta și să țipe neîncetat la conducătorul auto.

”El le-a dat în mod clar instrucțiuni prin telefon!”

Fostul șofer al celor doi frați a divulgat faptul că Tonino ar fi livrat presei detalii picante despre artistă, ca mai apoi să învinuiască angajații pentru lipsă de loialitate.

”Învinuiește șoferii și angajații pentru orice tip de scurgeri. Atunci când el era cel care vorbea cu paparazzii. El le-a dat în mod clar instrucțiuni prin telefon. De exemplu: ‘Shaki nu mai iese!”, a spus șoferul, potrivit AS.com.

Deși este un star internațional ce are parte de venituri record, Shakira a fost acuzată de aroganță și zgârcenie. Cântăreața comanda curse la domiciliu și le anula la scurt timp, șoferul fiind nevoit să plătească din bani personali comanda, sume semnificative pe care nu le mai primea înapoi.

”Nu dau bacșiș. Îți cer comenzi, pe care le plătești din propriul buzunar, iar apoi te trezești practic să-i implori să returneze suma pe care ai avansat-o din buzunar pentru mofturile lor.”, a mai spus fostul șofer al Shakirei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed