Dezvăluiri de ultimă oră despre Shakira! Este răsturnare totală de situaţie. Ce se întâmplă între artistă şi Pique

Dezvăluiri de ultimă oră despre Shakira! Este răsturnare totală de situaţie. S-a aflat ce se întâmplă între artistă şi Pique.

Shakira a pus capăt relației cu Gerard Pique în vara anului trecut, iar de atunci artista și-a dat frâu liber la a cunoaște noi persoane.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Shakira!

Gerard Pique, fostul star de la Barcelona, a înșelat-o pe artista columbiană cu o femeie mai tânără cu 12 ani decât acesta. Fostul jucător se întâlnea pe ascuns cu Clara Chia Marti, fosta lui angajată. Cei doi au și rămas împreună după divorțul sportivului de artista internațională.

După toate problemele pe care le-au avut, Shakira și Pique au hotărât să pună stop conflictului, cel puțin în fața lumii. Potrivit jurnaliștilor spanioli, fostul cuplu a ajuns la un acord în a nu-și mai dezvălui problemele în public. Mai mult, cei doi au decis să aibă o relație normală, asta de dragul copiilor lor, Sasha (8 ani) și Milan (10 ani).

Artista și-a luat cei doi copii și a plecat din Barcelona, unde era căminul familiei sale. Cei trei locuiesc acum în Miami, SUA, într-o casă cumpărată de artistă. Proprietatea deținută de Shakira are o valoare estimată la 16 milioane de euro, conform Marca.

Pentru a petrece timpul cu cei doi copii ai săi, Pique va trebui să închirieze un apartament în Miami. Asta pentru a-i scuti pe cei mici de drumurile lungi între SUA și Spania.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed