Probleme uriaşe pentru Shakira! Acuzaţii devastatoare la adresa vedetei. În joc sunt milioane de euro

Probleme uriaşe pentru Shakira! Au apărut acuzaţii devastatoare la adresa vedetei. În joc sunt milioane de euro.

După despărțirea de Gerard Pique, cunoscuta artistă a părăsit Spania și s-a mutat în SUA, la Miami, împreună cu cei doi fii ai săi.

Probleme uriaşe pentru Shakira

Shakira este acuzată de evaziune fiscală, aceasta fiind judecată de către un tribunal din Barcelona. Cântăreața nu și-ar fi achitat taxele aferente perioadei 2012-2014, fiind vorba despre o sumă de circa 14.5 milioane de euro.

Mai nou, fosta soție a lui Gerard Pique este acuzată de Biroul Procuraturii Publice din Spania că are datorii la autoritățile fiscale din Madrid de circa 6.7 milioane de euro.

Mai precis, Shakira s-ar fi folosit de o firmă offshore, cu sediul într-un paradis fiscal. Prin intermediul acesteia, ea ar fi încercat să evite achitarea impozitelor aferente încasărilor obținute în anul 2018.

Urmează ca Tribunalul de lângă Barcelona să decidă dacă se impune ca Shakira să fie judecată și în acest nou dosar, potrivit The Guardian.

În cazul primului proces, procurorii au cerut ca artista să primească o pedeapsă de 8 ani și 2 luni de detenție, pe lângă plata unei amenzi în valoare de 23.8 milioane de euro.

Shakira a pledat nevinovată la acuzații. Aceasta a spus că avea de plătit taxe și impozite în Bahamas, unde avea reședința, și nu în Spania.

De altfel, avocații acesteia au precizat că Shakira și-a achitat toate taxele la timp, dar și dobânzile aferente.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed