Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo! Băieţii lui Ovidiu Burcă, făcuţi praf în direct: ‘E de râs! Inadmisibil’

Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo! Băieţii lui Ovidiu Burcă, făcuţi praf în direct. Un fost mare jucător al echipei din Ştefan cel Mare s-a dezlănţuit la adresa jucătorilor după meci.

„Câinii” au pierdut pe teren propriu meciul cu Farul, scor 0-2, în etapa a 10-a din Superliga. Echipa lui Gică Hagi este pe locul 9, cu 12 puncte, în timp ce echipa lui Ovidiu Burcă este pe 13, cu 8 puncte adunate.

Umilinţă totală pentru cei de la Dinamo!

Gabi Balint și Ionel Dănciulescu s-au declarat uimiți de modul în care formația lui Ovidiu Burcă a încasat al doilea gol, venit în finalul meciului, în superioritate numerică.

„Repriza a doua a început bine pentru Dinamo, în timp ce Farul a făcut un pas în spate. Dinamo a reușit să domine, dar nu să și finalizeze. Ajungea la poarta adversă, dar doar atât.

La finalizare au avut probleme cei de la Dinamo. După eliminare, sigur că Farul a renunțat la joc. S-a apărat, a făcut și schimbări defensive. Asta a fost în avantajul lui Dinamo. Au fost câteva ocazii, dar neimportante.

Iar golul doi pe care îl primește Dinamo… Ce să mai? E de râs!”, a spus legenda Stelei, Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

Și Ionel Dănciulescu, fostul mare atacant al lui Dinamo, i-a criticat pe apărătorii „câinilor”.

„Trei jucători, vorbim despre Băluță, Mazilu și Vînă, au făcut șah-mat apărarea lui Dinamo, care a avut superioritatea numerică. Mazilu s-a distrat pur și simplu cu ei. Iar pasa lui Băluță a fost extraordinară. Dar e inadmisibil!”, a adăugat Ionel Dănciulescu.

Ovidiu Burcă, declarații după meci

„Nu sunt prea multe de spus, pierdem din nou, deși cred eu am făcut un meci solid. Este frustrant, cred că am făcut un meci bun pe terenul acesta dificil. În fotbal se poate întâmpla și asta, al treilea meci la rând pierdut fără gol marcat.

Ne creăm ocazii, dar lipsește un pic de luciditate, ne mai joacă și terenul feste. Când mingea nu intră în poartă, deși ai ocazii, ce poţi să zici?! Este o situaţie ce ne apasă, i-am văzut pe jucători afectaţi, trebuie să ne refacem rapid”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed