Gică Hagi face anunţul nopţii! Dezvăluiri după victoria cu Dinamo: ‘Am avut şi şansă’ + Obiectivul Farului în acest sezon

Gică Hagi face anunţul nopţii! Dezvăluiri după victoria cu Dinamo. După două înfrângeri cosecutive, campaioan en-titre din Superliga s-a impus pe Arcul de Triumf. Budescu şi Vână au adus cele trei puncte constănţenilor.

Gică Hagi a spus clar la finalul meciului. A recunoscut că echipa sa a avut şi şansă, dar cele 3 puncte erau cruciale.

Gică Hagi face anunţul nopţii!

Gică Hagi ştie că gazonul a defavorizat-o pe Farul. „Le-am spus că trebuie să ne adaptăm la teren si luptăm. A venit golul şi apoi a venit eliminarea. Se întâmplă. Bine că am reacţionat. Am avut şi şansă la 2-3 ocazii acolo. Să luptăm, să revenim.

Nu a fost uşor cele două luni cât am călătorit. Acum încercăm să ne reglăm. La 17 ani aleargă, se bate Mazilu. Trebuie să progreseze. Nu îi mai laud. Cu Craiova acasă a fost Farul de anul trecut. Avem nevoie de victorii, să stăm să suferim. Să jucăm bine. Marţi vor juca toţi cei care nu au fost azi. Restul stau acasă”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Antrenorul celor de la Farul a spus clar. Farul nu mai are nicio şansă la campionat. „Chiar dacă nu-s de acord cu preşedintele, sunt convins că s-a pierdut campionatul”, a mai spus antrenorul constănţenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed