Ovidiu Burcă s-a enervat! Atac la adresa arbitrului după înfrângerea cu Farul: ‘A fost timorat’ + Anunţ despre viitorul lui Dinamo

Ovidiu Burcă s-a enervat! Atac la adresa arbitrului după înfrângerea cu Farul. Dinamo a înregistrat un nou eșec în Superliga și este pe locul 13, cu 8 puncte adunate.

„Nu sunt prea multe de spus după meciul ăsta. Pierdem din nou, deși cred eu că am făcut un meci solid, dar din păcate fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant faptul că pierdem, dar cred că am făcut un meci destul de bun pe terenul ăsta dificil. Asta este. În fotbal, se poate întâmpla și asta, dar e frustrant cumva, pentru că e a treia înfrângere la rând, nu înscriem, deși ne creăm ocazii.

Cred că ne lipsește un pic de luciditate în fața porții. Cred că și terenul de câteva ori ne-a jucat feste acolo. Ce să zic, când mingea nu intră în poartă, dar ai ocazii, ce să zici… E o situație care începe să ne apese, nu e o situație ușoară. I-am văzut afectat pe jucători. Trebuie să ne refacem, pentru că ne așteaptă un meci deja marți.

În tensiunea meciului, n-aș vrea să vorbesc foarte mult de arbitraj, dar mi s-a părut timorat.

Ei veneau după un meci când s-a făcut o greșeală împotriva lor, ei au ridicat vocea, vocea lor e puternică și arbitrul a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, sunt păreri și păreri. O să analizăm și noi mâine dimineață. Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Analizăm, în primul rând, ceea ce am făcut noi.

(n.r. întrebat dacă se gândește să renunțe) Cred că e mult prea devreme să vorbim despre lucrul ăsta, deși trei înfrângeri sunt grele și apasă greu, dar nu, nicidecum”, a declarat Ovidiu Burcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed