Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă la doar 21 de ani. O boală teribilă l-a răpus / Foto

Este tragedia momentului în România! Tânărul s-a stins din viaţă la doar 21 de ani. O boală teribilă l-a răpus. Anunţul decesului a şocat mii de oameni. Nimeni nu se aştepta la un asemenea deznodământ trist.

Sportul din România este în doliu. S-a stins din viaţă un talent uriaş care putea să ajute ţara noastră prin evoluţiile sale.

Tragedia momentului în România!

Doliu uriaş în sportul din România. Luca Petcu, un tânăr baschetbalist, a murit la vârsta de 21 de ani. Anunţul trist a fost făcut de către cei de la Federaţia Română de Baschet.

Luca Petcu a decedat la vârsta de 21 de ani. Luca a evoluat la cluburile Dan Dacian București, Steaua, Agronomia- În sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse.

„DRUM LIN, LUCA!

O noua veste tristă zguduie familia baschetului românesc: tânărul Luca Petcu, de numai 21 de ani, s-a stins din viață la câteva săptămâni după ce primise un diagnostic crunt.

Reprezentant al generației 2001, Luca a evoluat la cluburile Dan Dacian București, Steaua, Agronomia, iar în sezonul trecut a fost cel mai bun marcator al echipei NN Ulisse (Liga 1).

Federația Română de Baschet adresează sincere condoleanțe familiei îndurerate”, se arată în comunicatul transmis de Federaţia Română de Baschet.

Fanii şi apropiaţii tânărului sunt în stare de şoc. Chiar dacă boala cruntă l-a răpus, toată lumea spera ca acesta să o învingă. Din păcate, niciun tratament nu l-a mai putut ajuta.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed