Tragedie uriaşă în România! Şi-a pierdut viaţa la doar 46 de ani! Cauza decesului, necunoscută

Este tragedie uriaşă în România! Şi-a pierdut viaţa la doar 46 de ani! Cauza decesului este, momentan, necunoscută. Nimeni nu se aştepta la un asemenea final tragic pentru unul dintre jurnaliştii cunoscuţi din România.

S.a stins din viaţă jurnalistul sportiv, Alexandru Tămășescu. Acesta avea doar 46 de ani. Apropiaţii lui sunt absolut şocaţi.

Tragedie uriaşă în România!

Alexandru Tămășescu a fost găsit mort în casă, însă nimeni nu știe cum a fost posibil acest lucru. Cunoscuții nu știu să fi avut probleme de sănătate. Acesta era şi trainer la Academia Titi Aur. S-a stins din viață joi seara, în timp ce se afla singur în casă.

Nu a mai răspuns la telefon, iar apropiații au început să se îngrijoreze. Un prieten e cel care a intrat peste el în casă să vadă ce se întâmplă și l-a găsit fără suflare. Nu se știe momentan care e cauza decesului.

Alexandru Tămășescu era pilot de raliu și comentator sportiv. Mai mult, lucra pentru diverse publicații sportive și chiar a produs o emisiune de televiziune de succes. Era divorțat și avea o fetiță care îi călca pe urme.

„Din păcate, Dumnezeu să-l odihnească, am auzit în această dimineață, mi-au spus colegii mei de la academie, de la concursurile de conducere defensivă. Și asta pentru că era unul dintre colegii noștri, unul din trainerii noștri. Eu mă cunosc cu el de foarte mult timp.

Am făcut cu el emisiuni, am participat la emisiuni pe care le făcea el. Ne filma de fiecare dată la raliu și făcea reportaje pentru diferite televiziuni. Era prietenul nostru, era din anturajul nostru, iar pentru mine, în afară de prietenie, a fost unul din trainerii noștri foarte buni.

Avea cuvintele la el, era printre cei mai buni, cei mai expresivi, dintre trainerii care transmiteau cel mai bine informația. Am primit un mesaj de la unul dintre colegii noștri, în primă fază am crezut că e o glumă proastă. Alexandru era aventurier, îi plăcea să meargă în excursii, cu rulota, să plece pe malul mării, era un tip rebel, dar un rebel decent, nu exagera. Îmi pare foarte rău, nu știu ce s-a întâmplat, nu am mai multe informații”, a declarat Titi Aur, conform romaniatv.net.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed