Decizie de ultimă oră în Marele Circ! Se va întâmpla chiar la Monza. Gest uriaş după decesul Reginei

Echipele din Formula 1 reacționează după moartea Reginei și își vor arată aprecierea și compasiunea față de această pierdere chiar pe circutul de la Monza.

La antrenamentele ce au loc astăzi, Ferrari, a decis ca piloții ”Scuderiei” să poarte o banderolă neagră pe braț.

Foto: Skysports

Echipele din Formula 1 au avut mesaje emoționante pentru Regină

Scuderia Ferrari a postat și un mesaj despre moartea Reginei : ” Empatie pentru pierderea unei femei inovatoare. Gândurile noastre sunt la Familia Regală, la poporul britanic și la colegii noștri britanici din padoc. Să se odihnească în pace.”, a fost mesajul postat de cei de la Ferrari.

Minut de reculegere înainte antrenamentelor din Formula 1

 

Mesajele altor echipe după moartea Reginei.

Red Bull: ”Suntem foarte întristați să aflăm despre trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Toți cei de la Oracle Red Bull Racing transmitem cele mai profunde condoleanțe Familiei Regale a Regatului Unit și Commonwealth-ului.”

McLaren: ” Echipa de la McLaren Racing deplânge moartea tristă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, amintindu-și totodată și de domnia sa incredibilă. Gândurile noastre sunt la Familia Regală și la oamenii din întreaga lume în această perioadă teribil de tristă.”, a fost mesajul celor de la McLaren.

Lewis Hamilton și George Russel, piloți din Marea Britanie, au avut mesaje emoționante despre moartea Reginei. ”Cum găsești cuvintele pentru a descrie pierderea Majestății Sale Regina? Ea a fost un adevărat lider iconic, o inspirație și o prezență liniștitoare pentru majoritatea , dacă nu pentru toate lucrurile , din viața noastră.

De la vestea tristă de ieri, m-am gândit la viața ei incredibilă. Ea a fost un simbol al speranței pentru mulți și și-a servit țara cu demnitate, dăruire și bunătate. Ea a fost cu adevărat ca nimeni altul și sunt recunoscător că am trăit în timpul ei. Moștenirea ei va fi de lungă durată și trecerea ei va fi profund simțită.

Am avut incredibila onoare de a putea petrece timp cu ea. Este ceva ce nu voi uita niciodată. Am vorbit despre dragostea noastră comună pentru câini și a fost incredibil de generoasă cu timpul ei. Știu că întreaga națiune și mulți alții din întreaga lume vor plânge pierderea ei, iar gândurile și rugăciunile mele sunt alături de familia ei și de toți cei apropiați ei, care au pierdut o persoană dragă. Odihnească-se în pace”, a fost mesajul publicat de Hamilton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

George Russel a postat la primele ore după moartea Reginei: ”Sunt foarte trist să aud de moartea Majestății Sale Regina Elizabeth a II-a. Devotamentul ei pentru țară și calitățile sale de lider, au fost inspiraționale pentru multe generații din Marea Britanie și din întreaga lume. Eu și familia mea vrem sa trimitem sincere condoleanțe pentru Familia Regală și pentru toți cei care au admirat serviciile aduse de Regina țarii noastre pentru 7 decenii.

Odihnească-se în pace”, a postat George Russel.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed