Surpriză uriaşă în Superliga! Gâlcă, aproape de revenirea în România. Cu cine se bate pentru postul de antrenor

Surpriză uriaşă în Superliga! Constantin Gâlcă se află foarte aproape de revenirea în România. S-a aflat cu cine se bate fostul antrenor de la FCSB pentru postul de antrenor al celor de la FC Argeş.

Gâlcă e liber de contract după ce a fost dat afară de la echipa saudită, Al Hazm. Acesta se bate cu Leo Grozavu pentru postul de antrenor de la FC Argeş. Se pare că Andrei Prepeliță nu mai este în fraţiile primariului din Piteşti.

Gâlcă, aproape de revenirea în România

Creditul din partea primarului Piteştiului s-a terminat pentru Andrei Prepeliţă. Se pare că edilul care este, practic, şeful de la FC Argeş este în căutarea unui nou antrenor. Înfrângerea de luni seara, 0-1, cu CFR Cluj a fost picătura care a umplut paharul. Lui Prepeliţă i s-a strigat demisia şi din tribune

Gâlcă şi Leo Grozavu sunt liberi de contract. Primul este ultimul antrenor care a reușit să aducă titlul pentru cei de la de la FCSB, dar apoi nu a mai avut niciun rezultat în următorii 7 ani.

„M-am obișnuit cu scandările tribunei, nu știu ce doresc de la mine. Sincer, eu i-am respectat, am vorbit frumos despre ei. Sunt și piteștean, m-am întors cu sufletul acasă. Ca antrenor, am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off anul trecut, în semifinalele Cupei, cu un lot cu care nu puteam emite pretenții.

Sunt dezamăgit, când vii și joci acasă te aștepți să ai susținere. Mă uit la ce susținere au unele echipe, cum îi poartă suporterii spre victorie. N-am nimic împotriva acestor scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susțină. Ei simt asta, le-am spus să fie calmi. Au nevoie de încurajări.

Eu sunt obișnuit de un an de zile. Dacă conducerea ia vreo decizie, mă supun. Dar, ca să fie liniștiți spectatorii, n-o să-mi dau demisia. Nu e un gest de bărbăție. Și anul trecut puteam să renunț, când au fost momente grele, dar am continuat și am jucat în play-off”, a declarat aseară Andrei Prepeliță, conform Digisport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari