Sportiva celebră din România face carieră în SUA! I-a cucerit definitiv pe americani. Arată demenţial / Foto

Ies la iveală detalii incendiare despre sportiva celebră din România care face carieră în SUA! I-a cucerit definitiv pe americani. Tânăra arată demenţial şi tocmai a câştigat un concurs important.

Andreea Drăgoi are America la picioare. Înotătoarea tocmai a câştigat un concurs important în SUA.

Sportiva celebră din România face carieră în SUA!

Andreea Drăgoi a luat locul 1 la un concurs de ,,Miss” în Statele Unite ale Americii. Le-a atras atenţia tuturor cu frumuseţea ei. În paralel, Andreea Drăgoi este membra unei echipe de înot de la San Jose Spartans.

Andreea practică înotul, dar are postări pe Instagram dedicate modeling-ului. Este supermodelul unei echipe de înot. Aceasta a reușit să atragă atenția internauților cu frumusețea sa. Blondina este pasionată de modeling, dar și de sport.

Face parte din echipa San Jose Spartans, dar a fost încoronată și Miss California US National 2022. „Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care îi am în viața mea, care mă fac fericită și mă susțină. Și sunt recunoscătoare că acum pot avea un cuvânt de spus și pot influența stereotipurile și stigmele din lumea concursurilor și modeling-ului.

Această realizare înseamnă o mai bună versiune a mea, în timp ce învăț multe lucruri noi de la fiecare concurs, fiecare fată, fiecare cultură diferită și, în sfârșit, o nouă experiență”, a declarat Andreea Drăgoi, conform sjsuspartans.com.

Andreea este din București, iar acum este studentă în anul al doilea. Tocmai a reușit să își bată propriul record personal la Naționalele CSAA. A izbutit un timp de 56,95 de secunde în proba de 100 de flotări.

Mai mult decât atât, Andreea Drăgoi a obținut un alt record personal în timp ce concura la 500 m liber și 200 m liber la Campionatul Mountain West. Înotătoarea călătorește chiar și în această perioadă între Statele Unite ale Americii și București. A fost prezentă pe podium și în timpul săptămânii modei din Capitală.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari