Cea mai sexy femeie de la Campionatul Mondial a atras toate privirile la Japonia – Croația. Cum a apărut în tribune. Toți s-au înghesuit să facă poze cu ea. Foto/Video

Ivana Knoll nu ratează niciun meci al favoriților săi la Cupa Mondială. Și de această dată, Miss Croația a atras toate privirile la meciul din optimile competiției dintre Japonia și Croația.

Bruneta a fost atracția principală, o mulțime de persoane dorind să facă fotografii cu ea.

Apoi a acordat și câteva interviuri.

Ivana a ales să poarte o bluză decoltată în culorile Croației și cu o fustă scurtă.

Cu câteva ore înainte, aceasta a mers la un restaurant cu specific japonez, a mâncat sushi și a avut un mesaj pentru naționala Japoniei.

„Japonia, suntem gata pentru tine”, a scris Ivana Knoll în dreptul fotografiei.

Miss Croația, scandal după scandal în Qatar

La meciul dintre Croația și Belgia, bruneta a făcut spectacol în tribune, iar qatarezii au rămas cu gura căscată. Cei mai mulți au fotografiat-o iar imaginile au devenit virale. Un om de afaceri din Qatar a dat o scurtă declarație despre acest subiect.

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră. Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi, pe Twitter

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari