Sportiva celebră care i-a sucit minţile vedetei lui Gică Hagi! A făcut senzaţie la petrecerea de titlu a celor de la Farul. Dezvăluiri fabuloase ale acesteia/ Foto

Sportiva celebră care i-a sucit minţile vedetei lui Gică Hagi! Aceasta a făcut senzaţie la petrecerea de titlu a celor de la Farul.

Andrei Borza (17 ani), fotbalist la Farul, are o relație cu o jucătoare din echipa feminină a lui Gică Hagi. Cei doi formează un cuplu dlin anul 2022 și s-au cunoscut la clubul antrenorului „marinarilor.

Sportiva celebră care i-a sucit minţile vedetei lui Gică Hagi

Fotbalista are 18 ani și evoluează pe postul de fundaș. Ea este, de altfel, nepoata fostului internațional Dumitru Antonescu. Andrada a recunoscut că idolul ei este Ionuț Larie, în vreme ce din fotbalul feminin se inspiră de la Alex Morgan.

„Am ales (n.r. numărul) și pentru că la echipa mare poartă acest număr Ionuț Larie, care e idolul meu. Lupta din apărare este grea uneori, dar vreau să cred că pot câștiga orice duel și că pot face față în defensivă, ajutând echipa să nu primească gol.

Prima dată am vrut să joc atacant, pentru că îmi plăcea de Alex Morgan (n.r. fotbalistă americană, campioană mondială și olimpică). Cu timpul, am coborât spre mijlocaș dreapta, iar mai târziu antrenoarea mea mi-a spus că aș putea încerca și postul de fundaș central. Am constatat că acolo îmi place cel mai mult să joc. Mi-am găsit postul“, a afirmat Andrada, conform Farul TV.

Andrada Antonescu: „Fotbalul m-a atras de când eram mică”

Andrada este fata unuia dintre nepoții marelui jucător Dumitru Antonescu, fostul internațional al României și căpitan al celor de la Farul. De altfel, tânăra a mărturisit că regretă trecerea în neființă a acestuia.

„Îmi place foarte mult fotbalul, m-a atras de când eram mică. Mereu mi-am dorit să fiu pe teren, urmându-l pe unchiul meu, pentru a-mi face mândri apropiații.

Mă bucur că sunt strănepoata lui Dumitru Antonescu și mi-aș fi dorit mult să trăiască în momentul de față, întrucât, cu siguranță, aș fi avut multe lucruri de învățat de la el, mai ales că a evoluat ca fundaș central și a avut peste 400 de evoluții în tricoul Farului. Câteva sfaturi de la el m-ar fi ajutat foarte mult.

L-am apucat când el încă antrena. Mi-a plăcut foarte mult stilul lui de tehnician. Am văzut multe poze și filmulețe cu el. Mereu mă uit și încerc să-mi imaginez cum ar fi fost dacă ar mai fi trăit și aș fi învățat de la el“, a mărturisit Andrada Antonescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed