Momente uluitoare! Gică Hagi l-a făcut să plângă pe Andrei Borza, la schimbare

Momente uluitoare! Gică Hagi l-a făcut să plângă pe Andrei Borza, la schimbare. Tânărul fotbalist s-a abținut cu greu, dar n-a putut să reziste până șa capăt.

Gică Hagi a fost furios pe Arena Națională. FCSB a dominat clar prima repriză cu Farul, așa că antrenorul dobrogenilor a schimbat trei jucători dintr-un foc, la pauză.

Hagi a țipat la Borza

După doar o oră de joc, Hagi, disperat, făcuse deja toate schimbările. „Regele” i-a scos pe Louis Munteanu, Nedelcu şi Grameni cu Sali, Tudor Băluţă şi Casap, dar primele trei modificări au fost urmate de un al doilea gol al FCSB, care a fost marcat de Florinel Coman, câteva zeci de secunde mai târziu.

Andrei Borza, fotbalistul în vârstă de 17 ani, el a părăsit terenul înlăcrimat, după ce ”regele” a țipat la el când l-a scos, în minutul 58.

Andrei Borza a fost luat în colimator de Hagi când a fost nevoit să treacă prin faţa băncii tehnice. Fundaşul stânga a recepționat reproşurile antrenorului şi a lăsat capul în pământ.  A părut chiar că are lacrimi în ochi, conform Orange Sport.

Farul a pierdut, 1-2, pe Arena Națională, iar CFR Cluj este acum la doar un punct în spate. FCSB este la doar două puncte față de lider și lupta pentru titlu este mai strânsă decât și-ar fi imaginat cineva.

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed