Sportiva celebră care a devenit milionară la 18 ani rupe tăcerea! Cum a reuşit să acumuleze o avere colosală. Dezvăluiri incendiare ale gimnastei/ Foto

Sportiva celebră care a devenit milionară la 18 ani rupe tăcerea! S-a aflat cum a reuşit să acumuleze o avere colosală. Dezvăluiri incendiare ale gimnastei care a uimit toată Planeta. Povestea ei e una incredibilă.

Sportiva celebră care avea la 18 ani un milion de dolari rupe tăcerea. Aceasta a devenit faimoasă şi bogată datorită reţelelor sociale.

Sportiva celebră care a devenit milionară la 18 ani rupe tăcerea!

Olivia Dunne a devenit milionară la 18 ani. În acest moment are o avere de peste 3 milioane de dolari. Sportiva a dezvăluit că a profitat de imaginea pe care o are și a reușit astfel să adune o sumă impresionantă. „Cred că în primul rând și cel mai important lucru este să-ți găsești un agent foarte bun.

Acesta este primul lucru pe care l-am făcut eu. Și apoi, să ai răbdare. Să nu te grăbești în nimic din ceea ce faci. Nu fi într-o continuă alertă după bani mulți! Ai răbdare, pentru că toate vor veni.”, a declarat Olivia Dunne, conform marca.com.

Sportiva de 20 de ani din New Jersey a pus bazele unui adevărat imperiu. 3,4 milioane de dolari americani are acum în conturi. „Am familia mea, antrenorii mei, echipa mea, oameni de încredere. Asigură-te că oamenii din jurul tău nu te vor folosi pentru bani.”, a mai spus Olivia Dunne.

În ciuda succesului, gimnasta rămâne cu picioarele pe pământ și spune că este o persoană responsabilă. „În special pe sportivii care sunt la facultate i-aș sfătui să-și cheltuie banii ca niște studenți normali și, dacă au posibilitatea, să-și pună deoparte sau să investească.”, a mai afirmat Olivia Dunne.

Sportiva a avut un mesaj și pentru cei care o critică pentru ceea ce a ales să facă. „Mă concentrez pe ceea ce vreau să spun eu și nu îmi pierd timpul cu cei care nu încearcă nici măcar să înțeleagă ceea ce fac eu”, a spus aceasta, conform sursei citate.

Sportiva de 20 de ani, cunoscută drept „Livvy”, are peste 4,1 milioane de urmăritori pe Instagram. Gimnasta are și un cont de TikTok, urmărit de nu mai puțin de 7,4 milioane de persoane.

Doar colaborarea cu WME Sports i-a adus gimnastei peste 1 milion de dolari, iar averea sportivei se ridică acum la peste 3 milioane $.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed