Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş! Este milionară la doar 18 ani: ‘Da. Sunt obsedată de tine’ / Foto

Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş! Este milionară la doar 18 ani. Gimnasta nu are linişte. Are din nou probleme după ce în urmă cu câteva zile a cerut ajutorul poliţiei. Este vorba despre Olivia Dunne.

Gimnasta Olivia Dunne străluceşte pe rețelele sociale, dar are parte şi de probleme. Chiar dacă e milionară de la 18 ani a fost nevoită să ceară ajutorul poliţiei.

Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş!

Olivia Dunne face parte din echipa de gimnastică de la Louisiana State University. Totuşi, a devenit celebră la nivel internațional datorită activității sale din mediul online. Tânăra din SUA are 3,3 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 7 milioane pe TikTok. Cu puţin timp în urmă a postat un video care a produs rumoare printre admiratorii săi.

”Eu? Obsedată de tine? Da, sunt obsedată de tine. Știi tu cine ești”, a transmis Olivia Dunne fără o adresă clară. Reacțiile nu au întârziat să apară. Unii au luat totul în glumă și au postat comentarii amuzante. ”Am știut de la început. E bine că ai spus-o tuturor acum” sau ”Stați liniștiți băieți, la mine se referă”, au spus unii fani virtuali.

În schimb, alții au folosit cuvinte nepotrivite și amenințări gratuite. Ceea ce ar fi trebuit să fie doar o joacă, ar fi putut lua o cu totul altă turnură.

Originară din New Jersey, Olivia Dunne a ajuns extrem de cunoscută pe rețelele sociale, unde postează diferite poze sau videoclipuri cu ea. Succesul de care se bucură pe TikTok și Instagram i-a adus sportivei contracte extrem de avantajoase.

Doar colaborarea cu WME Sports i-a adus gimnastei peste 1 milion de dolari, iar averea sportivei se ridică acum la peste 3 milioane dolari.

„Vreau să fiu un model pentru fetele tinere. Vreau să fiu un bun exemplu și să transmit mesajul că suntem mai mult decât ceea ce arătăm prin sport. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru mine.

Nu vreau să pun presiune pe mine și încerc să nu mă compar cu alte persoane. Acum, încerc să găsesc un echilibru între studii, rețele sociale și gimnastică. Toate sunt priorități pentru mine”, a declarat Olivia Dunne, în urmă cu câteva luni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed