Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş! A izbucnit de faţă cu toată lumea. Ameninţări fără precedent / Foto

Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş! A izbucnit de faţă cu toată lumea. Ameninţări fără precedent la adresa unui fan. Nimeni nu şi-ar fi închipuit că se poate ajunge atât de departe.

Sportiva celebră care a ajuns milionară încă de la 18 ani uimeşte din nou. Este implicată într-un uriaş scandal.

Sportiva celebră implicată într-un scandal uriaş!

Este vorba despre celebra gimnastă din SUA, Olivia Dunne. Tânăra de doar 20 de ani are 7 milioane de admiratori pe tiktok și 3,6 milioane pe Instagram. Printre ei sunt şi unii extrem de îndrăzneţi.

Când unul dintre aceştia a numit-o „mamă”, Olivia Dunne i-a replicat dur. „Nu, nu am de gând să-ți zdrobesc craniul cu coapsele mele. În plus, nu sunt mama ta”, a tunat puştoaica milionară.

La 20 de ani, Olivia Dunne nu este una dintre cele mai bune gimnaste ale Americii, dar are o imensă popularitate pe social media. Nu mai puțin de 9,8 milioane de oameni o urmăresc pe TikTok (7) și Instagram (3).

Olivia este aproape de faimoasa Simone Biles, care are 10,3 milioane de fani pe 4 rețele de socializare (6,6 Instagram, 1,7 Twitter, 1,7 Facebook și 0,31 TikTok). Datorită popularităţii pe care o are pe reţelele sociale, Olovia Dunne s-a îmbăgăţit.

Gimnasta americană de la Louisiana State University are 3,2 milioane de dolari în cont. Recent, ea a postat un scurt clip video în care se ceartă cu un alt fan.  „Eu obsedată de tine? Da, sunt obsedată de tine! Știi tu cine ești”, a tunat gimnasta.

Olivia este și plătită bine pentru parteneriatele cu diferite firme. Dunne este gimnastă la Louisiana State University, iar povestea ei de succes a început odată cu o schimbare în politica NCAA (n.r.- Asociația Națională a Atleților la nivel de colegiu), conform marca.com. Asociaţia a votat pentru ridicarea anumitor restricții privind sportivii universitari, cărora le era interzis să profite de pe urma numelor și a imaginii lor, spune sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed