Spania a demolat amical tineretul României, Miculescu ne-a salvat onoarea! Markovic, victimă colaterală

Spania a trecut cu adevărat ca o ”furie roja” de anemica selecționată Under 21 a României. E drept, e doar un amical, însă dacă-ntr-un amical, s-au luat doar 4, oare la un ”oficial” câte ar ajunge în plasă?

În fine, tăvălugul iberic s-a pus în mișcare când ai noștri nici nu se legaseră bine la șireturi. În minutul 8, apărarea romantică a tricolorilor mici l-a scăpat din marcaj pe Abel Ruiz, care a plasat balonul cu lovitură de cap în plasa porții goalkeeper-ului Robert Popa.

Și peste 8 minute, tot ei au modificat tabela. Și tot Abel Ruiz. Căpitanul Spaniei a șutat simplu, din careul mic și a majorat diferența.

Între timp, pe câmpul de luptă a căzut Jovan Markovic, care a acuzat probleme musculare încă din minutul 35, așa că Emil Săndoi l-a înlocuit.

Spania ne-a dat cu terenul în cap în minutul 80 prin Rodrigo Riquelme. Dar după 5 minute, nou-intratul David Miculescu a reperat onoarea pierdută a micilor tricolori și a finalizat, norocos, la colțul lung,.

Dar ibericii au vrut să aibă și primul, și ultimul cuvânt. Așa că Riquelme a făcut și el dubla, în ultimul minut de joc și s-a terminat 1-4. Ce bine că a fost doar un amical. Neprietenos, dar amical.

România U21: R. Popa – A. Dumitrescu, Drăgușin, Racovițan, Țicu – Screciu, Lixandru – Sefer, L. Munteanu, Petrila – Markovic
Rezerve: Hindrich, Szilard Gyenge, R. Ispas, Coubiș, Grameni, Oct. Popescu, Ișfan, Dican, Birligea, M. Corbu, D. Miculescu, V. Pop, Isac, A. Pitu
Selecționer: Emil Săndoi

Spania U21: Tenas – A. Martinez, Chust, Pacheco, A. Balde – Rodri, Nico González, Turrientes – S. Gomez, A. Ruiz, Bryan Gil
Rezerve: Munoz, L. Riquelme, J. Gonzalez, Amado, R. Riquelme, R. Sanchez, M. Fuentes, A. Baena, Mondragon, A. Gonzalez, H. Novoa, S. Perez
Selecționer: Luis de la Fuente

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Dezvăluiri incredibile despre Ion Țiriac! Alexandru Arsinel l-a dat de gol înainte de moarte: „Era ahtiat”

Maestrul Alexandru Arșinel a încetat din viață joi, la...

Dueluri șoc în grupele Cupei României. Rapid-CFR, sau Dinamo-FCU Craiova printre capetele de afiș

În noul sezon, Cupa României are un nou format,...

Gigi Becali a lăsat mască pe toată lumea! Ce a putut să spună după moartea lui Alexandru Arșinel: „Ce pierdere, tată?”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a reacționat după aflarea decesului...

Trădarea secolului în Liga 1: fost campion cu FCSB în discuții cu Dinamo

Fostul internațional, Florin Gardoș a recunoscut că a fost...

Parteneri
Recomandari