Sorin Cârțu i-a răspuns lui Rădoi: ‘Băiatule, când mă uit la un meci știu ce să spun. E cea mai mare dezamăgire a mea. Îmi e rușine că l-am iubit atât ‘

Sorin Cârțu s-a enervat cumplit după ce a aflat că Mirel Rădoi și-a dat demisia de la CSU Craiova și l-a atacat din nou dur. Președintele oltenilor i-a transmis antrenorului să nu-i mai pomenească niciodată numele și să nu mai vorbească despre el.

„Cea mai mare decepție din toată cariera mea, un astfel de atac din partea unuia la care am ținut fantastic de mult. Băiatule, când mă uit la un meci știu ce să spun. Îmi este rușine că am ținut atât la el”, a spus Cârțu la Digi Sport.

Sorin Cârțu: „Nu îți e rușine? Nu îți dai seama ce vorbești?”

„Nu îți e rușine? Nu îți dai seama ce vorbești? El tot spune că are bani, că pleacă… Bă, dar ce tot ne ameninți că pleci? Ce tot spui că ai bani? Ce, noi nu avem? De asta te-am adus la echipa asta. Ți-am dat cât ai cerut, 15.000 de euro, ca Pițurcă și Reghecampf, antrenori cu experiență. Ți-am dat cât ai vrut. Ia-ne banii, mă! Ia-ne banii! Nu ne arăta ce bani ai tu.

Ai bani din antrenorat? Ai bani din ce ai jucat, din afaceri… Bravo. Dar nu ai bani din antrenorat. Noi te-am angajat ca antrenor, nu să ne explici ce bani ai tu. Niște prosteli…

Eu nu știu dacă am văzut 3 sau 4 antrenamente ale lui Rădoi. Nu am fost nici la Reghecampf, nici la Bergodi. Am evitat pentru a nu crede că fac spionaj. Nu am discutat cu Rădoi despre antrenamente… Niște prosteli. Nu vreau să mai aud numele lui! Nu vreau să mai pronunț numele lui! E ultima dată. Îl sfătuiesc să nu îmi mai pronunțe numele și să uite că am fost în existența lui.

Ai ratat obiectivul din Cupă, ai ratat obiectivul de a nu pierde cu FCU Craiova. Nu te supăra. Am acceptat înfrângerea, dar nu putem fi de acord. Atât am de spus”, a spus Sorin Cârțu la PrimaSport.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari