Șoc total! Edi Iordănescu a anunțat momentul despărțirii de echipa națională! Decizia a fost luată deja

„Dacă România nu va fi la EURO, eu nu voi mai fi selecționerul naționalei. Asta spune contractul, asta mi-am asumat.„, a fost anunțul sec pe care Edi Iordănescu l-a făcut înaintea debutului în preliminariile turneul final continental de anul viitor.

A fost pentru prima dată când selecționerul a dat un răspuns clar în ceea ce-l privește. Clar, scurt și fără echivoc. Apoi, Edi a luat cuvântul despre partida pe care naționala o joacă mâine.

„Nu sunt de acord cu cei care spun că avem o grupă accesibilă!„

„Vă garantez că mâine vom avea mult de tras, trebuie să fim concentrați, trebuie să fim atenți. Andorra e o echipă care știe să sufere, care se sacrifică, care a produs anumite rezultate care ne-au atras atenția.

Declarațiile și optimismul nu sunt suficiente pentru o victorie. Mă bucură extrem de tare informația pe care o am, că vor fi mulți români în tribune. Avem o datorie pentru ei. Nu sunt de acord cu cei care spun că e o grupă accesibilă. Suntem acasă de 8 ani de zile.

Da, avem o șansă. Cât de mare? Depinde de noi. Referitor la planul tactic, e clar că avem capacitatea de a aduce elemente noi de la un meci la altul”, a mai spus selecționerul la conferința de presă.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed